Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kultūros ministrė dalyvaus Edinburgo kultūros forume

Kultūros ministrė Liana Ruokytė-Jonsson dalyvaus Edinburgo tarptautinio kultūros viršūnių susitikimo plenarinėse sesijose ir diskusijose.
Liana Ruokytė Jonsson
Liana Ruokytė Jonsson / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Nuo trečiadienio iki penktadienio vyksiančio forumo temos – kultūra tinklaveikos pasaulyje, kultūra ir investicijos, kultūra ir gerovė, pranešė Kultūros ministerija.

„Tokio lygio renginiai yra puiki proga susipažinti su pasaulio kultūros politikos aktualijomis, platesniame kontekste pristatyti mūsų gerąją praktiką ir sprendžiamus klausimus, gauti naujų impulsų veiklai. Edinburgo festivalis yra puiki proga tokio lygio susitikimams“, – sakė L.Ruokytė-Jonsson.

Škotijoje taip pat numatyti ministrės darbo susitikimai su Škotijos vyriausybės kabineto kultūros, turizmo ir išorės reikalų sekretore Fiona Jane Hyslop, viešosios įstaigos „Creative Scotland“, administruojančios valstybės paramą meno, kino ir kūrybinių industrijų projektams, einančiu vadovo pareigas Ianu Munro, kitų Škotijos kultūros įstaigų atstovais.

L.Ruokytė-Jonsson taip pat susitiks su Edinburgo miesto meru Franku Rossu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius