Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Portale 15min – kultūra į jūsų namus: virtualios parodos, muziejų ekspozicijos ir ne tik

Dėl karantino sąlygų laikinai veiklą nutraukė dauguma Lietuvos kultūros įstaigų. Portalas 15min pristato vaizdo ir multimedjios pasakojimų seriją, sukurtą bendradarbiaujant su šiuo metu neveikiančiais muziejais bei galerijomis ir kviečia visus skaitytojus aplankyti muziejus internetu!
Portale 15min – kultūra į jūsų namus
Portale 15min – kultūra į jūsų namus

Kuriam laikui kultūros įstaigoms netekus galimybės pilnavertiškai veikti, o kultūros mylėtojams – vaikščioti į muziejus ar aplankyti naujausias parodas, šias bus galima rasti portale 15min. Čia skaitytojai turės galimybę virtualiai aplankyti įvairias parodas, nekeliant kojos iš namų!

Bendradarbiaujant su Valstybiniu Vilniaus Gaono žydų muziejumi, Lietuvos dailės muziejumi bei Lietuvos nacionaliniu muziejumi artimiausiu metu skaitytojams bus pristatyta Vilniaus geto istorija, Palangos gintaro muziejuje eksponuojama Eglės Čėjauskaitės–Gintalės ir Martyno Gintalo paroda „Atsivėrimas” bei Nacionalinėje dailės galerijoje veikusi Lino Katino tapybos paroda „Raudona krisdama virsta balta“, kuri buvo uždaryta dėl karantino sąlygų.

Taip pat portale 15min nuo kovo 17 d. rubrikos „Ar žinai?“ testai bus publikuojami kiekvieną vakarą. Taip sudarysime skaitytojams, leidžiantiems laiką namuose, portale ne tik sužinoti naujienas, bet ir smagiai praleisti laiką pasitikrinant žinias ir sužinant kažką naujo. Visus testus galėsite rasti naujausioje portalo 15min rubrikoje „Ne vienas namuose“.

„Ne vienas namuose” – tai pozityvių idėjų rubrika, skirta namie laiką leidžiantiems vaikams ir jų tėvams, seneliams, taip pat – vienišiems žmonėms ir visiems, kurie šiandien bet kurioje pasaulio vietoje yra uždaryti karantino.

Namų karantinas – ne bėda, tai puikus metas užsiimti turininga veikla, kokybišku laisvalaikiu su visa šeima ir atsigriebti už „prarastą laiką“, kai prioritetai buvo šiek tiek kitokie. Mes jums pasiūlysime drąsiausių ir kūrybiškiausių idėjų, kaip atsikratyti nuobodulio ir rutinos namuose: nuo filmų iki koncertų, nuo psichologų ir specialistų patarimų iki ilgų interviu su jūsų mylimais herojais, taip pat – ką skaityti, ką pamatyti, ką sužinoti neišeinant iš namų!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius