Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus rajonas prisistatys akcentuodamas daugiakultūriškumą

Vilniaus rajonas pristato savo vizualinį identitetą: verbos logotipu ir šūkiu „Čia susipina kalbos, kultūros, istorijos“ savivaldybė siekia akcentuoti savo daugiakultūriškumą.
Geisiškių Šv. kankinio Jurgio Nugalėtojo cerkvė
Geisiškių Šv. kankinio Jurgio Nugalėtojo cerkvė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Kaip pranešė savivaldybė, tradicinės verbos yra neatsiejama Vilniaus krašto tapatybės dalis, todėl kuriant savivaldybės vizualinį identitetą siekta ne tik pristatyti naują, modernesnį rajono „veidą“, bet tuo pačiu pabrėžti unikalų Vilniaus krašto kultūrinį paveldą.

„Būtent verboje organiškai sudera skirtingi sezonai, spalvos, pynėjų kartos, krikščioniškoji prasmė bei meninės intencijos. Todėl ji puikiai tinka kaip simbolis, pristatantis Vilniaus rajono daugiakultūrinę, spalvingą ir margą istoriją, gilias tradicijas bei tautų darną, kuria turime didžiuotis ir kuri daro mūsų rajoną unikaliu“, – pranešime cituojama rajono merė Marija Rekst.

Savivaldybė šiemet planuoja atnaujinti ir internetinę svetainę.

„Iki šiol neturėjome logotipo, o viešojoje komunikacijoje naudojome rajono herbą, kuris ir toliau bus oficialiu skiriamuoju ženklu. Netrukus palaipsniui pradėsime komunikuoti pasitelkdami naujus vizualinius sprendimus. Tikimės, kad šią idėją ir vizualinę kalbą priims tiek mūsų rajono gyventojai, tiek svečiai“, – sakė Viešųjų ir tarptautinių ryšių skyriaus vedėja Jolanta Gulbinovič.

Kūrybinį darbą atliko prekės ženklo kūrimo ir dizaino agentūra „Folk“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius