-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

15min rekomenduoja: kokių virtualių renginių nepraleisti šią savaitę?

Kad pro akis neprasprūstų mylimos grupės koncertas, o savuosius renginių maršrutus planuotis būtų lengviau, pristatome 15min rekomendacijas. Ko, būnant namuose, nepraleisti šią savaitę?
„Paviljono“ knygų savaitgalis
„Paviljono“ knygų savaitgalis / Guodos Taraškevičiūtės nuotr.

Lapkričio 30 d.

Spektaklis „Testas“ premjera – nuo 01:00 iki 23:59 val. bus „Tiketa“ platformoje pasiekiamas Artūro Areimos teatro spektaklis.

Gruodžio 1 d.

Pokalbis su lenkų režisiere Agata Duda-Gracz – 18:30 val. bus transliuojamas interviu su viena žymiausių ir mįslingiausių Lenkijos režisierių.

Gruodžio 3 d.

Kasmetinis tarptautinis kultūros forumas „Kultūra ir gerovė“ – nuo 9:45 val. „Zoom“ platformoje bei tiesioginės transliacijos metu vyks diskusijos apie kultūros politiką. Daugiau informacijos čia.

Gruodžio 3 d.

Mariaus Ivaškevičiaus pjesės „Kantas“ skaitymas – 19 val. „Zoom“ platformoje vyks tiesioginė transliacija OKT/Vilniaus miesto teatro feisbuko paskyroje. Pjesę režisuoja Oskaras Koršunovas.

Gruodžio 3 d.

Diskusija apie Juozo Girniaus filosofiją – 15:30 val., iš Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Valstybingumo erdvės vyks transliacija, kurioje diskutuos filosofas dr. Viktoras Bachmetjevas bei Laurynas Peluritis.

Gruodžio 4–6 d.

Penktasis „Paviljono“ knygų savaitgalis – kviečia meno, literatūros ir humanitarinių mokslų knygų leidėjus ir literatūros mylėtojus žiemiškų pokalbių apie knygas maratonui.

Gruodžio 5 d.

Koncertas „Žiemos klasika orkestrui ir obojui“ – 19 val. iš Filharmonijos didžiosios salės vyks transliacija internetu bei Filharmonijos feisbuko paskyroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius