Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.LT 2008 derlius bus nupjautas šeštadienį (nuotraukos)

Jau šį šeštadienį, kovo 21 dieną, bus įteikti Alternatyvios muzikos apdovanojimai. Geriausias grupes, muzikinius projektus bei nekomercinės scenos įvykius vertins komisija, į kurią sudaro nepriklausomų leidybinių kompanijų ir muzikinių internetinių portalų atstovai, o taip pat įvairūs alternatyvios scenos veikėjai. Su visais nominantais bei jų metine veikla galite susipažinti oficialioje A.LT internetinėje svetainėje.
Flamingo
Flamingo / Organizatorių nuotr.

Susirinkusieji Lenkų kultūros namuose patys pirmieji galės išvysti ir sužinoti, kas gi buvo geriausieji ir aktyviausieji praėjusiais 2008-tais metais. A.LT apdovanojimų simboliu tapusius pjūklus – statulėles įteiks žinomi nekomercinės muzikos atstovai, o renginį ves ir alternatyviąją sceną savo iškalba drebins Povilas Meškėla, teigiama pranešime spaudai.

Apdovanojimų ceremonijoje pasirodys visiems gerai žinomos, bei aktyviai koncertuojančios alternatyvios muzikos grupės. Roko grupė IR iš Vilniaus, jau šeštus metus šturmuojanti Lietuvos roko sceną, nenuilstamai dirbanti ir šiemet išleidusi originalų “EP_graph” albumą bei į eterį paleidusi pirmąjį režisuotą klipą “Snake Pit”, koncerto metu sugros naujausias savo repertuaro dainas. Etno scenai atstovaus folkloro grupė ATALYJA, kuri savo kūryboje į vieną bendrą skambesį sujungią folklorą, roką ir pasaulio muziką. Ši grupė įvairiuose Lietuvos renginiuose, bei užsienio festivaliuose pristato Lietuvių liaudies tradicines dainas, sutartines. 2008 metų veiklą Atalyja įvardina, kaip itin aktyvų muzikinį periodą, todėl sėkmingą metų ratą užbaigs ir naują A.LT apdovanojimuose pradės su greitai prekyboje pasirodysiančio albumo dainomis. Taip pat susirinkusieji išvys ir gotikinės scenos grupę DADDY‘S DOLLS, kuri praėjusiais metais išleido savo pirmąjį mini albumą bei pakeitė muzikinę stilistiką. Renginio metu jų muzika suskambės naujai ir kiek neįprastai - muzikantai pristatys aštrią, rokenrolinio skambesio programą. Merginų pankroko grupė ZIMBABWE, daugelį metų atstovaujanti Lietuvos punk sceną ne tik įvairiuose renginiuose ir festivaliuose Lietuvoje, bet ir aktyviai koncertuojanti užsienyje, apdovanojimų ceremonijoje pasirodys su nauja bosiste. Atgimęs kolektyvas KIELWATER su nauju įvaizdžiu, bei mergina vokaliste, griežtais gitarų ritmais ir heavy trash stiliaus muzika šiemet atstovaus metalo sceną. PROJEKT UNDERSKY – praėjusių metų nugalėtojai hip – hop kategorijoje, įrašę debiutinį albumą „Rankraščiai nedega“, šiais metais turės galimybę pristatyti savo muziką A.LT publikai. Taip pat kartu su grupe pasirodys ir bendrą projektą kurs FRYK DJ KOMKA. Trip – hopo, experimental ir roko miksą pristatys į metų proveržį nominuojama grupė - MAKE IT REAL PROJECT, kuri užburs publiką nauja eksperimentinės muzikos banga. Koncertą užbaigs ir metų geriausius užtvirtins pernai metų proveržio nominacijos nugalėtojai - jaunas roko kolektyvas FLAMINGO.

Kovo 21 d. visus dar kartą kviečiame nepasididžiuoti ir atvykti bei palaikyti alternatyvią sceną, išrinkti Tautos balso nugalėtoją ir iš pirmų lūpų išgirsti Metų geriausius. Renginys vyks Lenkų kultūros namuose (Naugarduko g. 76), Vilnius, pradžia 19.00 val. (įėjimas nuo 18.00 val.), kaina 35 lt. Daugiau informacijos www.a-lt.org .

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius