Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Amžinai stilingos“ su stilingomis Lietuvos damomis – „Pasakoje“

Kino teatro „Pasaka“ didžiajame ekrane – praėjusią savaitę Lietuvoje nuotaikingai pristatytas režisierės Linos Plioplytės filmas „Amžinai stilingos”, o po seanso – susitikimas su Lietuvos kino ir televizijos legendomis Izolda Keidošiūte, Algimanta Žukauskiene bei Larisa Kalpokaite.
„Amžinai stilingos“
„Amžinai stilingos“ / Organizatorių nuotr.

I.Keidošiūtė atskleidžia, kad šis vakaras bus skirtas moteriškumo, elegancijos, grožio ir laimės temoms, kuriomis diskutuoti vakaro dalyviai turės galimybę su ryškiomis Lietuvos asmenybėmis.

Organizatorių nuotr./„Amžinai stilingos“
Organizatorių nuotr./„Amžinai stilingos“

„Amžinai stilingos” – tai dokumentinis filmas, kuriame L. Plioplytė įpynė komedijos ir biografinių elementų.

Jame pasirodo ekstravagantiškos Niujorko damos – drąsios, nepriklausomos, ryškios ir stilingos, nedūsauja dėl prabėgusios jaunystės, džiaugiasi kiekviena diena. Kaip viename iš interviu teigė režisierė, senoji karta jai visuomet labai imponavo.

„Visuomet buvo įdomu iš arčiau pažvelgti į jas. Eidavome gatve, susipažindavome su moterimis, kalbindavome jas, vėliau eidavome drauge gerti arbatos. Visos jos – labai skirtingos, vienos ištikimo klasikai, kitos – bohemiškos. Tačiau visas jas vienija meilė gyvenimui“, – sakė L. Plioplytė.

„Jūs patys neįsivaizduojate, kiek daug įdomių žmonių aplinkui! „Amžinai stilingos“ – filmas ne apie stilių, o apie asmenybes, ir Lietuvoje jų tikrai netrūksta”, viename interviu teigė režisierė.

Šis kino vakaras su Izolda kviečia tuo įsitikinti. Filmo „Amžinai stilingos” peržiūra ir diskusija – tai jau ketvirtasis renginys „Pasakoje“ šiame edukacijos sezone, kuriame pristatomos lietuviškų filmų premjeros, o susitikimai kiekvieną savaitę, trečiadieniais, džiugina ir įdomiais pašnekovais.

Renginys vyks gruodžio 10 dieną, trečiadienį, 18:30 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius