Andrius Kulikauskas ir Gintaras Šulinskas užbaigs bardų sezoną „Artistų“ vasaros terasoje

„Geros muzikos ekspertai“ rugpjūčio 25 d. 19 val. kviečia į bene laukiamiausią šios vasaros koncertą muzikinio baro „Artistai“ lauko terasoje (Šv. Kazimiero g. 3). Kompozitorius Andrius Kulikauskas po pertraukos pradžiugins savo gerbėjus mėgstamomis dainomis, o gitaristas Gintaras Šulinskas, itin retai rengiantis solinius pasirodymus, pripildys kiemelį gitaros garsais.
Andrius Kulikauskas
Andrius Kulikauskas / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Pelnytai tituluojamas vienu geriausių Lietuvos gitaristu-virtuozu Gintaras Šulinskas pademonstruos grojimo stilius nuo klasikos iki avangardo. Koncerte taip pat skambės Bryan‘o Adams‘o, Eric‘o Clapton‘o, Gary Moore‘o, Carlos‘o Santanos ir kitų žinomų poproko, bliuzo atlikėjų kūriniai.

Šiuo metu G.Šulinskas yra „įdarbinęs“ net trylika gitarų. Dažniausiai į rankas paima „Gibson“, „Fender“, „Music Man“, „Ibanez“ gamybos. Dalį savo kolekcijos Gintaras pademonstruos koncerto metu. Muzikantas dažnai talkina Lietuvoje koncertuojantiems užsienio atlikėjams. Yra surengęs jam session kartu su australų gitaros genijumi Tommy Emmanuel. Kiekvienas išgirdęs Gintarą grojant galės įsitikinti tuo, kad gitarą galima prakalbinti. Meistro rankose šis instrumentas pavirsta tikru kalbančiu stebuklu. Šis G.Šulinsko pasirodymas bus puiki dovana melomanams, pasiilgusiems geros muzikos.

Po pertraukos su autoriniu pasirodymu į sceną sugrįš maestro Andrius Kulikauskas. Kompozitorius, turintis savitą muzikinį braižą, atpažįstamą balsą ir atlikimo manierą, savo dainoms pasirenkantis itin gerus poetų tekstus ir apipinantis juos skoningomis aranžuotėmis, yra nuėjęs ilgą kelią klavišų takais. Menininko skrynioje daugybė kūrybos vaisių, o visas jo gyvenimas - muzikinė kelionė nuo šokių aikštelės Plungės kultūros rūmuose iki nuotaikingo šėlsmo su Vytautu Kernagiu ir kompanija „Dainos teatre“, nemirtingos hipeiskos muzikos, estradinių šlagerių programų, šviesaus liūdesio su grupėmis „Aktorių trio“ ir „Adios“, jaunatviško polėkio su „Kuli family“, bendro muzikavimo su aktoriumi Vladu Bagdonu, ir pagaliau, solo karjeros.

Andriaus Kulikausko ir Gintaro Šulinsko dviejų dalių koncertas bus puiki dovana visiems pasiilgusiems teisingos, geros muzikos, prasmingų tekstų, muzikinio šėlsmo bei nuotaikingų susitikimų, praskaidrinančius kasdienybę ir sušildančius širdis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius