Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Artėja naujas ir trankus lenkų festivalis

Dažnas lietuvis yra girdėjęs apie liepos pradžioje Lenkijoje vyksiantį „Heineken Opener“ festivalį Gdynėje, tačiau organizatoriai jam ruošia ne prastą apšilimą – festivalį „Selector“ birželio 5-6 dienomis, jau šį savaitgalį.
Škotų roko grupė "Franz Ferdinand"
Škotų roko grupė "Franz Ferdinand" / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lenkija

Naujai gimęs „Heineken Opener“ broliukas, tos pačios „Alter Alt“ komandos organizuojamas „Selector“ gali pasigirti visai nevaikišku atlikėjų sąrašu. Pirmąsyk Krokuvoje rengiamame festivalyje į sceną lips „Franz Ferdinand“ „Orbital“, „Röyksopp“, „CSS“, „Fischerspooner“, „Dizzee Rascal“, „New Young Pony Club“, „Deadmau5“, Erolas Alkanas, Busy P, DJ Mehdi ir kiti atlikėjai bei geriausi lenkų didžėjai. Organizatoriai žada ir įspūdingą scenos vaizdų paletę, už kurią atsakys tikri lenkų video meno meistrai.

Kelias neartimas

Nuo Vilniaus iki Krokuvos apie 760 km, o apytiksliai kelionė automobiliu užtruktų apie 10-11 valandų. Tiesa, be viešnagės „Selector“ festivalyje, Krokuvoje galima ir tiesiog apsižvalgyti – ji laikoma vienu gražiausių Lenkijos miestų. Nors festivalis vyksta žaliuosiuose miesto plotuose, esančiuose miesto centrinėje dalyje, tai yra uždarų patalpų festivalis. Visas „Selector“ veiksmas vyksta dviejose didžiulėse koncertų palapinėse. Organizatoriai tikisi, kad renginyje apsilankys apie 15 tūkst. žmonių.

Dviejų dienų bilietas kainuoja apie 154 Lt, o vienos dienos – apie 104 Lt.

Daugiau informacijos rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius