Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Artėjančios Kalėdos Trakuose – svingo ritmu

Trakuose vykstantis džiazo koncertų ciklas Galvė Jazz fiesta kviečia pasitikti Kalėdas smagiai svinguojant drauge su grupe The Schwings & Aistė Lasytė. Tai dar vienas Galvė Jazz fiestos ir Trakų – Kalėdų Senelių sostinės renginys, dovanosiantis šiltą, linksmą ir romantišką nuotaiką.
Aistė Lasytė
Aistė Lasytė / Organizatorių nuotr.

Muzikinė grupė „The Schwings“ – šių dienų tradicinio svingo džiazo puoselėtojai ir skleidėjai. 2010 metais grupę įkūrė saksofonininkas Remigijus Rančys.  

Grupės muzikinis repertuaras klausytojus nukelia į 1930-ųjų Paryžiaus klubus, kuriuose tuo metu skambėjo svingo, gypsy džiazo muzika bei trypė lindhopo šokėjai.

Nukels į Paryžių

„The Schwings“ – svingo, gypsy (čigoniško) bei braziliško džiazo stilių ansamblis. Trio skambesys išsiskiria originaliu, autentišku skambesiu bei nuoširdžiu bendravimu su publika. Pulsuojantis ritmas, neįprastos muzikos instrumentų kombinacijos, artistiškumas, pozityvus ir džiaugsmingas muzikavimas – visa tai yra trio „The Schwings“ vizitinė kortelė.

Grupės muzikinis repertuaras klausytojus nukelia į 1930-ųjų Paryžiaus klubus, kuriuose tuo metu skambėjo svingo, gypsy džiazo muzika bei trypė lindhopo šokėjai. Šių stilių pagrindas – improvizacija, nuspalvinta šiltais, akustiškais ir ritmu pulsuojančiais tonais.

Prisijungs A.Lasytė

Kalėdiniame koncerte Trakuose, džiazo klube „Slėnyje“ prie muzikantų prisijungs žavinga ir ypač artistiška aktorė bei dainininkė Aistė Lasytė. Grupėje įnešusi dar daugiau siautulio, Aistė koncerte žada padainuoti ir savos kūrybos dainų svingo ritmu. Aistę daugelis pažįsta ir kaip grupės „Liūdni slibinai“  bei televizijos  konkurso „Auksinis balsas“ dalyvę. 

Grupės repertuare džiazo, latino bei pačių muzikantų kūrybos muzika.

„The Schwings“ įkūrėjas ir grupės siela R. Rančys sako tikįs, kad ši muzika įkvėps, pakylės, pralinksmins, nuramins arba tiesiog kaip nors palies klausytoją. Remigijus linki visiems, kurie ateis į koncertą, būti laisviems, gražiems ir džiaugtis gyvenimu.

Artėjančias Kalėdas svingo ritmu sutiksime gruodžio 20 dieną 18 valandą džiazo klube „Slėnyje“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius