Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Asistentai“ Oksanos Pikul lovoje rado Simo Jasaičio šaliką

Tiems, kurie vis dar mano, jog gražuolis krepšininkas Simas Jasaitis neturi nieko bendra su „Olialia“ blondine Oksana Pikul, – nenuginčijami įrodymai, kuriuos aptiko LNK laidos „Asistentai“ vedėjai pačios Oksanos namuose.
Oksana Pikul nesigėdija savo nuogo kūno.
Oksana Pikul nesigėdija savo nuogo kūno.

Širdelių formos pagalvėlių apsupty pagarbiai padėtas krepšininko šalikas – lyg meilės altorius. Šis romatiškas paveikslas, pasitikęs  „Asistentų“ komandą, kaip reikiant pakoregavo dienos planus. 

Svarbiausia tema tapo krepšinis.  Ar išmano Oksana pagrindines taisykles ir ar moka trižingsnį? Netikėtai pasirodė, kad krepšinis – labai intymus sportas. Žaisdami du prieš du Oksanos partneriai vis taikėsi merginą paliesti, pataisyti jos laikyseną, kilstelėti. Ar patiko toks žaidimas LNK laidos „Karštas vakarėlis“ vedėjai Oksanai?

Pranešime spaudai teigiama: kol Oksana gilinosi į kultinio žaidimo subtilybes, namuose likę „asistentai“ Redita ir Edmundas laiko neleido veltui.  Redita, net dūsdama nuo alergijos  Oksanos katinui, negebėjo atsilaikyti norui pasidomėti, kokius apatinius vilki ir kokią kosmetiką renkasi gražuolės,  o Edmundas tuo metu kepė kaloringą, bet labai skanų obuolių pyragą po treniruotės nuvargusiems žaidėjams.

Sunkiausia užduotis teko Rimui Valeikiui. Kol kiti asistentai triūsė namuose, o Oksana pramogavo, jis turėjo  vietoj Oksanos nuvykti  į paskaitas Tarptautinio verslo mokykloje.  Blondinės perukas, viliojanti eisena... Ar pavyko „asistentui“ deramai pasirodyti mokslo įstaigoje ir kuris derinys geresnis:  Oksana ir krepšininkai ar Oksana ir krepšinis?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius