Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ateinantį pirmadienį „Woo“ džiazuos braziliškais ritmais

Kiekvieną pirmadienį džiazuojantis klubas „Woo“ skelbia, jog pirmasis šių metų rugpjūčio „Woo JazzSessions“ vakaras sumirgės egzotiškomis spalvomis: ateinantį pirmadienį, rugpjūčio 2-ąją, džiazuojančiam „Woo“ diriguos „Daniel Marques trio“ iš paties Rio De Žaneiro.
Daniel Marques
Daniel Marques / Organizatorių nuotr.

Saulėta samba, banguojanti bossa-nova ir visais Brazilijos kvapais persismelkę choro, baião, frevo ir maracatu ritmai – visa tai supynė ir į originaliausias kompozicijas suvyniojo brazilų gitaros guru Daniel Marques su savuoju „Daniel Marques trio“. Daugybėje tarptautinių festivalių, turų, koncertinių bei kamerinių pasirodymų dalyvavęs talentingas džiazo gitaristas savo išskirtiniu kūrybinės išraiškos bruožu laiko moderniausias variacijas tautinės brazilų muzikos motyvais. Būtent iš čia, pačios Brazilijos širdies, anot Daniel‘io,  džiazinė gitara „pagauna“ egzotiškus, ritmingus ir tiesiog šokiui gimusius garsus.

Spalvingomis muzikinėmis ambicijomis verdantį trio D.Marques‘as subūrė su tautiečiais muzikantais. Trio perkusiją valdo Brazilijoje tikra nacionaline žvaigžde laikomas Elcio Cafaro, o jaunasis bosistas Ricardo Sa Reston tėvynėje reziduoja kaip instrumentinės brazilų grupės „Acuri“ narys.

Šie trys jau kone daugiau negu pusę pasaulio išmaišę talentingi profesionalai garsėja brandžiu požiūriu į dažniau šokių aikštelėje, negu džiazo klube skambančias šokines samba, bossa-nova ar baião gaidas bei džiazines improvizacijas tradicinės ritmingos brazilų muzikos tema.

Primename – visa Brazilija, paskaninta džiazu ir įpinta gitaros stygose su „Daniel Marques trio“– tik ateinantį pirmadienį, rugpjūčio 2 dieną, klube „Woo“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius