Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atgis japoniški personažai

Šeštadienį į jau trečiąjį renginį „Cosplay“ – japoniškų personažų karnavalą – skubės visi besidomintys Japonijos komiksais, animaciniais filmais ir vaizdo žaidimais.
„Cosplay“ skirtas japoniškų personažų mėgėjams pasirodyti vieniems prieš kitus ir prieš publiką.
„Cosplay“ skirtas japoniškų personažų mėgėjams pasirodyti vieniems prieš kitus ir prieš publiką. / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Komiksai

Spalvingą persirengėlių minią buria iniciatyvinė grupė KOI. Pasak organizatorių, anksčiau buvo apsiribojama eisena ir kostiumų vertinimu, o šįsyk dalyviams ir žiūrovams bus pateikta staigmenų ir naujų konkursų. Tiesa, šįsyk dėl šalto lietuviško oro „Cosplay“ dalyviai stebindami miestiečius savo apdarais gatvėmis nežygiuos.

„Cosplay“ skirtas japoniškų personažų mėgėjams pasirodyti vieniems prieš kitus ir prieš publiką, vyksta geriausio vyriško ir moteriškų kostiumų rinkimai.

Visą dieną truksiančio renginio metu vyks ir anime turgelis, kuriame visi norintys galės keistis įvairiais su anime susijusiais daiktais. Origami mėgėjai specialiose dirbtuvėse išmoks lankstyti skirtingus origami. Japonijos ambasada Lietuvoje papasakos apie galimybes vykti į Japoniją, studijas šioje šalyje ir pristatys didžiausią japoniškos literatūros kolekciją Lietuvoje, o japonų kalbos stendas suteiks galimybę iš arčiau susipažinti su kalba.

Renginys vyks „Reval Hotel“ Konferencijų salėje, Konstitucijos pr. 20, programa prasideda nuo 11 val. Daugiau informacijos www.cosplay.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius