Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atsinaujinęs legendinis Kauno neformalaus jaunimo baras „B.O“ pradeda rudens sezoną

Daugiau nei du dešimtmečius Kaune, Muitinės gatvėje veikiantis baras „B.O.“ rugsėjo 7 d., penktadienį, pradeda dar vieną spalvotą sezoną.
Baras  „B.O.“
Baras „B.O.“ / „B.O.“ nuotr.

Kadaise buvęs įvairaus pobūdžio menininkų ir maištininkų susibūrimo vieta, „B.O.“, savininkų teigimu, pastaraisiais metais išgyveno savotišką „moralinę“ krizę. Reaguodamas į įvairias jaunimo tendencijas ir skonių pasikeitimus miesto naktinio gyvenimo kultūroje, baras ilgai sprendė savo ateities perspektyvas, klausė savęs, ir ar sugeba žengti „koja kojon“ su dabartimi, „o juk taip norisi nostalgiškai kultūringų vakaro, bet ne šiaip „alkoturizmo“ – teigė baro atstovai.

Besiruošdama naujam sezonui, baro vadyba kreipė dėmesį į naujas, lietuviui priimtinas europietiško baro-pub‘o perspektyvas.

„Muzika dėliosis įvairiausiom spalvom – nuo klasikinio roko iki šiuolaikinės elektronikos, bet siekiama tolygiai ir išlaikyti pogrindžio dvasią, nes pastaruoju metu barą pamėgo „šalto“ jaunimo gretos, todėl ypač didelis dėmesys bus skiriamas saugumui bei kryptingos inteligentiškos publikos parinkimui, liaudiškai vadinamam tiesiog „face control, – aiškino „B.O.“ kolektyvas.

Jau rugsėjo 7 dieną duris atveriantis antras „B.O.“ aukštas su šiek tiek atsinaujinusia šokių aikštele pradeda naują vakarėlių ciklą „B.O. GYVAI“, kurio pirmieji svečiai – grupė „Candee Train“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius