Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atsivers stiklinis miestas

Šiaurės šalių kino klubas ir vėl kviečia vilniečius pasimėgauti šiaurietišku kinu – šįsyk siūlomas islandų trileris „Stiklinis miestas“.
Islandų filmas
Islandų filmas / „15min“ nuotr.
Temos: 1 Stiklas

Tai ketvirtasis islandų režisieriaus Baltasaro Kormakuro filmas, už kurį jis 2007 m. gavo krištolinį gaublį – pagrindinį tarptautinio Karlovy Varų kino festivalio apdovanojimą.

„Stiklinis miestas“ papasakos dvi skirtingas istorijas. Pirmoji – apie žmogų, kuris įsilaužia į genetinių duomenų bazę, kurioje laikoma visa medicininė informacija apie Islandijos žmones. Kita istorija sukasi apie senuko žmogžudystės tyrimą. Tyrimo metu randami labai neįprasti įkalčiai, atskleidžiantys kur kas didesnes paslaptis nei senuko žmogžudystė. Tai paslaptys, kurios akylai buvo saugomos visos tautos genetinėje linijoje. „Stiklinis miestas“ laimėjo penkis Islandijos kino apdovanojimus, iš kurių ir prizus už geriausią režisūrą, filmą ir aktoriaus vaidybą.

Šiaurės šalių kino klubo žiūrovai kino centro „Skalvija“ kasoje privalo paimti nemokamus bilietus, kuriuos reikia parodyti įeinant į kino salę. Vienas žmogus gali paimti ne daugiau 2 bilietų, bilietai pradedami dalinti likus 1 val. iki kino seanso pradžios.

Filmas „Stiklinis miestas“ (Myrin) bus rodomas rytoj, trečiadienį, 17.10 val. „Skalvijos” kino centre (A.Goštauto g. 2/15, Vilnius).
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius