-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Avangardinių pasiutpolkių meistrai „Vulture Industries“ vėl judins lietuvių kojas

Dar vieną apsilankymą Lietuvoje planuojantys avangardinio metalo aistruoliai „Vulture Industries“ kviečia susitikti vasarą prie Lūksto ežero vyksiančiame festivalyje „Kilkim Žaibu“, kur žada surengti išskirtinai kreivą ir išplaukusį šou, kurio metu žiūrovams kojos pačios kilnosis!
„Vulture Industries“
„Vulture Industries“ / Organizatorių nuotr.

Pasak koncertų organizatorių „Pikuolis“, po teatrališko grupės pasirodymo Kilkim Žaibu 15, savaime norėjosi istorijos tęsinio. Šiais metais festivalis grupės „Vulture Industries“ pasirodymui skirs ypatingą dėmesį: patogi vieta programoje, pagrindinė scena ir specialios dekoracijos, kurių išpildymo priežiūrai atvyksta pats grupės vizualinės grafikos kūrėjas, garsus metalinės muzikos dailininkas iš Rumunijos – Costinas Chioreanu.

Norint „Vulture Industries“ įsprausti į konkretaus muzikinio žanro rėmus sunkumų kiltų net ir patiems iškiliausiems muzikos ekspertams. Nepasidavę norvegiškai black metalo manijai ir niūriam klimatui, šie muzikantai išvystė savitą, iš daugybės elementų sudarytą kūrybos braižą, kurį trumpai galima būtų apibūdinti kaip progresyvų/avangardinį metalą praturtintą simfoninėmis ir kabaretinėmis injekcijomis. Išskirtinis kūrybiškumas ir sugebėjimas akies mirksniu sklandžiai keisti pavaras laviruojant tarp skirtingų stilių „Vulture Industries“ padėjo prasibrauti į tarptautinius vandenis ir sausakimšomis salėmis pasitikrinti savo vertę. Vien ko verti ekscentriškieji grupės lyderio Bjørnaro E.Nilseno pasirodymai! Neretas kritikas net lygina juos su unikaliaisiais „Faith No More“, „Arcturus“, „Devin Townsend Project“, „Manes“ ar „Enlsaved“. Skanu, tiesa?

Šiuo metu grupė pluša studijoje kurdami naują albumą. Būtent festivalio KŽ lankytojai pirmieji išgirs naujausius „Vulture Industries“ kūrinius gyvai! Ir tai – dar ne toli gražu ne paskutinės naujienos apie muzikantus, savo apsilankymu pagerbsiančius jau aštuonioliktąjį kartą dundėsiantį folkloro ir metalo festivalį „Kilkim žaibu“!

VIDEO: Vulture Industries - Lost Among Liars
VIDEO: VULTURE INDUSTRIES - "Blood Don't Eliogabalus" live at KILKIM ŽAIBU 15
VIDEO: Vulture Industries - The Tower (lyrics video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius