Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Balandžio mėnesį gimusiems – nuolaida į spektaklį

Balandžio 8 d. Menų spaustuvė dovanoja 20 proc. nuolaida į spektaklį „Trintukas“ visiems avinams pagal horoskopą ir pagal pasą. Jei jums rūpi, kuo svarbi balandžio 8-oji istorijai ir spektaklio kūrėjams – atsakome: tai diena, kai iš pasaulio išėjo ne vienas protingas, kūrybingas ir kitus ne viena galva praaugęs žmogus (tarkime, Pablo Picasso ar Kurtas Cobainas). Apie tai ir spektaklis – linksmai jautrias temas paliečiantis tragikomiksas „Trintukas“.
Spektaklis „Trintukas“
Spektaklis „Trintukas“ / D.Matvejevo nuotr.

Spektaklyje noro užsidirbti paakintas, vienas rašytojas sukuria nelegalų verslą – pasiryžusiems pasitraukti iš gyvenimo tautiečiams jis rašo žavius ir už širdies griebiančius atsisveikinimo laiškus. Tik viena bėda – nesulaukdamas įkvėpimo, jis skirtingiems žmonėms parduoda tą patį laišką. Istorijos atomazgą spektaklyje „Trintukas“ pagal dramaturgo Mindaugo Valiuko pjesę įkūnija septyni aktoriai.

„Trintuką“ kartu su dramaturgu kūrė būrys jaunų aktorių: Aušra Štukytė, Mantas Stonkus, Tuomas Tulikorpi, Aistė Lasytė, Šarūnas Banevičius, Vaidas Kublinskas, Marius Čižauskas. Dalis šių aktorių dar nespėjo baigti Lietuvos muzikos ir teatro akademijos, tačiau jau pagarsėjo tokiais naujadarais kaip grupė „Liūdni slibinai“ arba „Trupės liūdi“ įkūrimas. Kad liūdesys iki galo neapniktų „Trintuko“ žiūrovų (o ypač gimimo dienas šį mėnesį švenčiančių avinų), spektaklio kūrėjai pasikvietė kompozitorių Tomą Stirną ir scenografą Artūrą Šimonį, kurie šmaikščius dialogus padabino teatro scenos žavesiu – daiktais ir garsais.

Spektaklis sukurtas Menų spaustuvės jaunųjų scenos menininkų programai „Atvira erdvė“.

Spektaklis bus rodomas Menų spaustuvėje balandžio 8 d. 19 val. Bilietus platina Tiketa, jie taip pat parduodami renginio vietoje 1 val. iki spektaklio pradžios. Bilietų kaina 20 Lt, taikomos nuolaidos studentams, moksleiviams, senjorams, neįgaliesiems.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius