-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Be2gether“ scenoje – Jurga ir M.Mikutavičius (video)

Marijonas Mikutavičius ir Jurga patvirtino savo dalyvavimą birželio 12 – 14 dienomis vyksiančiame muzikos ir meno festivalyje „Be2gether“. Vieni ryškiausių Lietuvos atlikėjų šiemet pirmą kartą surengs savo pasirodymus prie Norviliškių pilies vykstančiame „Be2gether“
Jurga Šeduikytė
Jurga Šeduikytė / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Labai džiaugiuosi, kad Lietuvoje vyksta tokio masto tarptautinis festivalis. Be2gether yra būtent tai, ko reikia Lietuvos žmonėms – tai galimybė išgirsti vienų iš populiariausių nūdienos grupių atliekamą muziką, Lietuvos atlikėjams – tai puiki proga išbandyti savo jėgas prieš daugiatūkstantinę publiką, o mūsų šaliai – pristatyti save pasauliui. Todėl man didelė garbė dalyvauti šiame festivalyje“, – kalbėjo beveik visus įmanomus muzikinius apdovanojimus tėvynėje pelniusi Jurga Šeduikytė.

VIDEO: Jurga | Smėlio žmonės (oficialus video)

Prieš daugiau nei trejus metus savo solinę karjerą pradėjusi atlikėja akimirksniu tapo viena populiariausių visų laikų Lietuvos dainininkių. Jurga yra ir pirmoji lietuvių atlikėja sulaukusi prestižinių MTV bei kitų užsienio muzikos industrijos grandų pripažinimo. Šiemet Norviliškių pievas muzikos garsais užlies ne tik visiems gerai pažįstamų bei pamėgtų kūrinių melodijos, bet ir skambės dainos iš naujo atlikėjos albumo, pasirodysiančio jau šį rudenį, teigiama pranešime spaudai.

„Be2gether“ sceną sudrebins ir 3 milijonų talentų savininkas Marijonas Mikutavičius. Atlikėjas, TV scenaristas, laidų vedėjas, aktorius, futbolininkas...Šiandien jis – neabejotinai ryškiausia Lietuvos lengvojo roko žvaigždė.

„Be2gether – masiškiausias ir, manau, ambicingiausias muzikinis projektas Lietuvoje, sekantis Vakarų tradicijomis“, – teigė M. Mikutavičius, festivalio svečiams padovanosiantis aktyvią valandą geros muzikos.

Festivalyje „Be2gether“ lietuvišką muziką taip pat atstovaus Andrius Mamontovas bei vieninteliui pasirodymui atgimsianti grupė „Airija“. Tarp paskelbtų atlikėjų yra čigoniški pankrokeriai „Gogol Bordello”, synth pop genijai „Polakreis 18”, skandinavų rokeriai „Clawfinger” , electro jazz melodijomis užliejantys „Touch and go” bei „Lyapis Trubetskoy“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius