Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bohemiečiai“ skelbia konkursą moterims – tapti „Fausto“ ir „Toskos“ balsu

Niekuomet nenustojantys ieškoti naujų talentų, šį kartą Vilnius City Opera ieškos moteriško balso lapkričio 30 – gruodžio 4 d. pasirodysiančio spektaklio „Toska“ ir ateinančios premjeros „Faustas“ vaizdo klipams įgarsinti!
„Toska“
„Toska“ / D.Matvejevo nuotr.

Jau šį šeštadienį prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“ įsikurs Fausto kabinetas. Čia, kartu su profesionaliu aktoriumi ištraukas iš nemirtingo Goethe‘s kūrinio bus kviečiamos skaityti visos norinčios moterys ir merginos.

Kiekvienos skaitovės pasirodymas bus įrašomas ir vėliau, kartu su garso įrašų studijos ekspertais, atrenkamas Margaritos ir Toskos balsams sukurti. Konkurso nugalėtoja laimės neeilinę galimybę sudalyvauti spektaklio vaizdo klipo įgarsinime. Beje, visos dalyvės, su jų sutikimu, ir vėliau turės šansų save išbandyti prie mikrofono, – juk jų visų balsų klausysis įrašų studijos ekspertai, taip pat dažnai ieškantys naujų talentų...

Jau dešimt metų vienu pagrindinių savo veiklos prioritetų – talentų paiešką ir ugdymą – išsikelianti VCO trupė, švęsdama jubiliejų nori apdovanoti ir savo gerbėjus. Per dešimtmetį buvo atrastas ne vienas naujas ir jaunas Lietuvos operos balsas, tad ar ne logiška būtų manyti, jog tarp jų gerbėjų gali slypėti ir dar vienas talentas?

„Savo gerbėjams, visų pirma esame be galo dėkingi už jų nenuilstančią paramą ir palaikymą, nuostabius žodžius, kuriuos tenka ne tik išgirsti, bet ir perskaityti. Šiemet mes švenčiame pirmąjį savo jubiliejų, ir manau, jog jį, kartu su mumis, žymi ir šiandien jau gana platus mūsų gerbėjų būrys.

Šis konkursas-akcija, viena vertus tęsia „bohemiečių“ pasirodymus, neformaliose, visiems prieinamose ir atvirose erdvėse, artindama kasdieną ir žiūrovą prie operos.

Kita vertus tai tampa svarbia (ypatingai šiemet) dalimi renginių, kuriuos organizuodami norime ne tik atsidėkoti, bet ir įkvėpti, pakviesti žiūrovus įsitraukti į vidinį, jiems nepažįstamą teatro kūrybos užkulisių pasaulį“, – pasakoja VCO meno vadovė Dalia Ibelhauptaitė. Režisierė tikisi, jog konkursas bus vaisingas ne tik rezultatais, bet ir savo procesu, kurio metu drąsios moterys galės išbandyti save naujame amplua.

Konkursas „Fausto skaitiniai“ vyks PLC Panorama, spalio 15 d., šeštadienį, 12-15 val. Dalyvių registracija: ieva.trepe@gmail.com

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius