-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bosas Mikalauskas stebins publiką Nidos evangelikų liuteronų bažnyčioje

Televizijos projekto „Triumfo arka“ nugalėtojas, bosas Liudas Mikalauskas ketvirtadienį besitęsiančiame XIII-ajame Thomo Manno festivalyje pasirodys neįprastu amplua. Jis, kartu su savo dėstytojomis pianiste Audrone Eitmanavičiūte ir garsia šalies dainininke, sopranu Sabina Martinaityte, atliks kamerinės muzikos kūrinius. Koncertas įvyks Nidos evangelikų liuteronų bažnyčioje.
Liudas Mikalauskas
Liudas Mikalauskas / Organizatorių nuotr.

„Man tai – nekasdienis amplua, aš dažniau atlieku operos kūrinius. Tačiau Th. Manno festivalyje bus įdomu panagrinėti ir kamerinės muzikos klodus“, – koncerto išvakarėse teigė L. Mikalauskas.

Koncerte jis atliks Modesto Musorgskij kūrinius „Lopšinė“, „Serenada“, „Blacha“, taip pat – Camillės Saint-Saëns kūrinį „Mirties šokis“.

Lietuvos muzikos ir teatro akademijos (LMTA) Kauno fakulteto dainavimo katedros lektorė, pianistė A. Eitmanavičiūtė teigė, kad abu jos kolegos – ir bosas L. Mikalauskas, ir soprano partijas atliekanti S. Martinaitytė yra labai emocionalūs atlikėjai.

„Tačiau mes su Liudu randame įdomių spalvų ir kamerinėje muzikoje“, – teigė LMTA Kauno fakulteto dainavimo katedros docentė, atlikėja S. Martinaitytė.

Trijulė, kartu koncertuojanti jau ketverius metus, specialiai Th. Manno festivaliui parengtoje kamerinės muzikos programoje atskleis mirties ir gyvenimo liniją.

Koncertai Nidos evangelikų liuteronų bažnyčioje kas vakarą vyksta 20 valandą. Tarptautinio Th. Manno festivalio pabaigos koncertas įvyks ateinantį šeštadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius