Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Clawfinger“ apie Lietuvą: miškai, alus ir Frank Zappa paminklas

Birželio viduryje festivalyje „Be2gether“ pirmą kartą Lietuvoje koncertuos skandinavų sunkiosios muzikos flagmanais tituluojami švedai „Clawfinger“. Daugybę ištikimų gerbėjų visame pasaulyje turintys roko veteranai negali pasigirti žiniomis apie Lietuvą, tačiau nekantrauja paragauti lietuviško alaus, pasigrožėti miškais ir pamatyti Franko Zappos paminklą Vilniuje.
Tvankų rytą pasitiksim lietuje!
Festivalio publikai „Clawfinger“ ruošia įspūdingą pasirodymą. / Justo Grigaravičiaus/ 15min.lt nuotr.

„Niekada nebuvau ir nedaug žinau apie jūsų šalį. Bet žinau, kad turite Franko Zappos statulą! Esu labai didelis jo gerbėjas. Dar girdėjau, kad turite labai gero alaus. Iš esmės tai viskas, ką žinau. Šioje srityje aš esu paprasta roko žvaigždė – neišmanėlis, – pusiau juokais atviravo grupės lyderis Zakas Tellas ir kiek vėliau prasitarė girdėjęs apie mūsų šalies gamtą: – Bet žinau, kur Lietuva yra. Girdėjome, kad festivalis vyksta labai gražioje vietoje su daug miškų. Jėga, man patinka miškai, būtinai pasivaikščiosime aplink festivalio teritoriją“, – pasakojo Z. Tellas.

„Clawfinger“ apgailestauja, kad šalyje neužsibus pakankamai ilgai, kad galėtų pakeliauti ir apžiūrėti iš arčiau. Tad atsigriebti „Clawfinger“ planuoja per „Be2gether“, teigiama išplatintame pranešime spaudai. Švedai neslepia, kad po savojo pasirodymo iš karto pasiners į festivalio linksmybes, gers daug lietuviško alaus ir siaus su visais. Tiesa, jei pavyks, „Clawfinger“ norėtų pamatyti taip pat festivalyje grosiančių „Gogol Bordello“ pasirodymą. 

„Clawfinger“ apgailestauja, kad šalyje neužsibus pakankamai ilgai, kad galėtų pakeliauti ir apžiūrėti iš arčiau.

„Mes esame tie, kurie festivalyje ilgai nemiega. Mes einame linksmintis ir išgeriame visą alų. Atvykę į festivalį norime patirti kuo daugiau įspūdžių, kuo daugiau pamatyti. Ttikrai eisime žiūrėti „Gogol Bordello“. Žiauriai noriu jų pasiklausyti  – jų muzika pritrenkianti, tiesiog fantastiška“, – savo entuziazmo neslėpė „Clawfinger“.

Ilgiau nei 20 metų kartu grojantys „Clawfinger“ padarė milžinišką įtaką šiuolaikinei sunkiojo roko muzikai. New metal stiliaus pionieriais laikomi švedų muzikantai įrašė ne vieną kultinį kūrinį, pardavė daugybę albumų, taip pat padėjo iškilti  vokiečių rokeriams „Rammstein“. Lietuvos publikai „Clawfinger“ ruošia įspūdingą pasirodymą. Muzikantai teigia siekantys festivalyje groti taip, kad atstumas tarp publikos ir scenos atrodytų kuo mažesnis. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius