Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Razauskas ir S.Petreikis. Jubiliejinis dešimtmečio koncertas

Šviesų paveikslai. Pasaulio muzikos instrumentai. Poezija. Elektronika. Tai raktiniai žodžiai, kuriais būtų galima apibūdinti iš esmės neapibūdinamus Domanto Razausko ir Sauliaus Petreikio specialius jubiliejinius dešimtmečio koncertus kovo 18 ir 19 dienomis, 18 val. Vilniaus Šv. Kotrynos bažnyčioje, balandžio 23 d. 19 val. – Kauno valstybinėje filharmonijoje. 
Domantas ir Saulius
Domantas ir Saulius / Organizatorių nuotr.

Lygiai prieš 10 metų, kovo mėnesį susipažino ir kartu groti pradėjo unikalus multiinstrumentininkas, trimitininkas, pasaulio muzikos kūrėjas, improvizatorius Saulius Petreikis ir poetas, dainų autorius, scenos maištininkas Domantas Razauskas. Savo tragiškai žuvusio bičiulio atminimui susibūrę muzikantai pajuto, kad gali ir turi groti kartu. Taip prasidėjo ilgas, vaisingas, įvairus šių kūrėjų kelias.

Per dešimt metų sugroti šimtai koncertų Lietuvoje, Europoje ir kitapus Atlanto. Nei vienas tų koncertų nesikartojo, nebuvo toks pats. Nuolatinis savęs sukūrimas ir atradimas scenoje per improvizaciją, vienas kito pajautimą - esminis Sauliaus ir Domanto kūrybos principas. Ne išimtis ir jubiliejiniai koncertai Šv. Kotrynos bažnyčioje ir Kauno valstybinėje filharmonijoje, kuriems atlikėjai rengia specialią, niekada neskambėjusią programą gitarai, eilėms, pučiamiesiems ir kompiuteriui.

Dešimtmečio koncertą puoš šviesų meistro Arvydo Buinausko šviesų paveikslai, į kurį kviečia koncertų organizatorius VšĮ „Geros muzikos ekspertai“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius