Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Darius Žvirblis ir styginių kvartetas „Q-Art“ parengė muzikinę dovaną

Gruodžio 1 dieną 18 val. Vilniaus universiteto planetariume laukia išskirtinis vakaras, kurio metu suspindės Dariaus Žvirblio talento žvaigždė. Koncertas, į kurį kviečia geros muzikos ekspertai „Bardai LT“, bus pirmą kartą viešai pristatytas Vilniaus miesto publikai.
Darius Žvirblis ir styginių kvartetas „Q-Art“ parengė muzikinę dovaną
Darius Žvirblis ir styginių kvartetas „Q-Art“ parengė muzikinę dovaną / „Bardai LT“ nuotr.

Šiam projektui D.Žvirblis suvienijo pajėgas su akademinės muzikos profesionalais iš Klaipėdos – styginių kvartetu „Q-Art“, kuriame muzikuoja: Sandra Dirgėlaitė (I smuikas), Teodora Morta Staigė (II smuikas), Jurgis Karbauskis (violončelė) ir Edvinas kaziukaitis (Altas).

Prie muzikantų prisijungė ir perkusijos meistras Michailas Denisenko.

D.Žvirblis – dainų ir tekstų autorius, grupės „Atika“ įkūrėjas ir vokalistas, savo laiku įrašęs populiariosios muzikos klasika tapusius kūrinius „Tu Esi (Ir Šito Gana)“, „Ilsėkis Ramybėj“, „Tebūnie, Kas Buvo“.

Dariaus dainas, kurias muzikos kritikai Lietuvoje vadina išskirtinėmis, aranžavo ir pritaikė styginių kvartetui su perkusija jauna kompozitorė Sandra Dirgėlaitė.

„Jeronimui, Eduardui Ir Vyriškiui Su Abitu“, „Indigo Vaikams“, „Po Visko“ ir visa eilė be galo paveikių kūrinių, prabangiai aranžuotų ir intymiai išreikštų. Emocija, prasmė bei melodija yra pagrindiniai šio projekto elementai, todėl aukštos prabos koncertą garantuoja scenoje grosiantys profesionalūs muzikantai.

Ką jau kalbėti apie,„dangišką“ Vilniaus universiteto planetariumo erdvę, kurioje muzika suskamba dar jaukiau ir ypatingiau...

Na, o būsimų švenčių proga atlikėjai ruošia muzikinę dovaną – kompaktinę plokštelę, kurioje suskambės visos Dariaus Žvirblio ir styginių kvarteto „Q-Art“ dainos. Kompaktinės plokštelės pristatymas neišvengiamai įvyks gruodžio 1 dieną, VU planetariume.

Bilietus platina „Tiketa“ bei likus 1 val. iki renginio pradžios prie salės durų.

Bilietų kaina 10,12 Eur. Koncerto dieną – 15 Eur.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius