Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl naujų padangų – bėgte nuo kalno (nuotraukos, video)

Šį penktadienį įvyko pirmosios „rato nuo kalno“ ridenimo varžybos. Grupelė dalyvių, kurie pirmieji užsiregistravo į šį konkursą, išbandė savo jėgas kaudamiesi dėl greičiausiojo vardo ir prizo – naujų automobilio ratų.
Penktadienio pavakare nuo Liepkalnio kalno lenktyniaudami leidosi pirmojo „rato nuo kalno“ ridenimo konkurso dalyviai, kovoję dėl naujų padangų savo automobiliui.
Penktadienio pavakare nuo Liepkalnio kalno lenktyniaudami leidosi pirmojo „rato nuo kalno“ ridenimo konkurso dalyviai, kovoję dėl naujų padangų savo automobiliui. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Liepkalnis

Panorusių dalyvauti „Forto rato ridenimo varžybose“ atsirado daugiau nei šimtas, tačiau tik penkiasdešimt pirmųjų buvo leista dalyvauti rungtyje. Pabūgę prieš tai lijusio lietaus ir slidžios žolės, dalyvių buvo šiek tiek mažiau, nei planuota.

Šių varžybų esmė – nuo kalno pasivyti riedantį ratą ir, jei įmanoma, ji aplenkti. Britų sūrio ridenimo tradiciją Lietuvoje pritaikė bendrovė „Ragutis“.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Penktadienio pavakare nuo Liepkalnio kalno lenktyniaudami leidosi pirmojo rato nuo kalno ridenimo konkurso dalyviai, kovoję dėl naujų padangų savo automobiliui.
Laimėtojas Danielius Stasiulis (kairėje). 

Greičiausiai ratą nuo Liepkalnio kalno rideno bene jauniausias konkurso dalyvis – 21 metų Danielius Stasiulis. Iš Pabradės kilęs vaikinas šiuo metu gyvena Vilniuje. Prieš varžybas Danielius tikino specialiai treniravęsis ir nusprendęs nuo kalno bėgti su šortais, o ne su judesius varžančiomis kelnėmis.

Vaikinas labai džiaugėsi laimėtu dviejų tūkstančių vertės prizu – naujomis padangomis ir ratlankiais, nes kaip tik rytoj, šeštadienį, iš tėvo ketina pasiimti automobilį ir tapti naujuoju jo savininku.

„Mano tėvas vairuoja senutę „Laguna“ ir ketinu ją iš tėvo „atmušti“, todėl šis prizas man labai pravers“, – juokėsi vaikinas.

Jauniausiam konkurso dalyviui neseniai suėjo 20 metų, vyriausiam – per 60 metų. Beveik visi konkurso dalyviai vyrai, tačiau dalyvauti panoro ir kelios moterys.

VIDEO: Forto rato ridenimo varžybos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius