-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Depeche Mode“ gerbėjus ragina saugoti bilietus

Legendinė britų muzikos grupė „Depeche Mode“ ragina išsaugoti nukeltų koncertų bilietus. Milijonus gerbėjų pasaulyje turinčio kolektyvo atstovai patvirtino, kad dėl vokalisto Dave‘o Gahano ligos nukeltas „Depeche Mode“ koncertas Vilniuje tikrai įvyks. Šiuo metu derinamos tikslios pasirodymų datos, jos bus paskelbtos artimiausiu metu.
„Depeche Mode“.
„Depeche Mode“ / Organizatorių nuotr.

„Džiaugiamės galėdami patvirtinti, kad „Depeche Mode“ koncertas Vilniuje tikrai įvyks, – sako koncertą organizuojančios agentūros „Makroconcert Lietuva“ direktorius Vaidas Zdancevičius.  –Šiuo metu su grupės atstovais deriname tikslią nukelto pasirodymo Lietuvoje datą. Tikimės, kad naują koncerto datą galėsime pranešti jau labai greitai.“

Primename, kad gegužės 12 dieną, prieš pat pasirodymą Atėnuose, „Depeche Mode“ lyderį D.Gahaną ištiko ūmus gastroenterito (virškinamojo trakto infekcijos) priepuolis. Dėl šios priežasties grupė buvo priversta nukelti net 9 koncertus, kurie turėjo vykti Graikijoje, Turkijoje, Rumunijoje, Bulgarijoje, Serbijoje, Kroatijoje, Lenkijoje, Latvijoje ir Lietuvoje.

Netrukus per atnaujintas gastroles „Depeche Mode“ pristatys neseniai išleistą naujausią studinį albumą „Sounds Of The Universe“. Keletą metų įrašinėtas darbas perkamiausių albumų sąrašuose Didžiojoje Britanijoje pasiekė antrą, o Jungtinėse Amerikos Valstijose – trečią vietas. Naują albumą puikiai įvertino ne tik gerbėjai, bet ir muzikos kritikai, „Sounds Of The Universe“ vadinantys bene brandžiausiu „Depeche Mode“ albumu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius