Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžiausias pasaulyje „mashup Bootie“ vakarėlis atkeliauja į Lietuvą (video)

Per pastaruosius kelerius metus kultūrinis „mashup“ fenomenas užkrėtė visą pasaulį kaip virusas. 2003 m. San Franciske DJ duetas A+D sukūrė „BOOTIE“ – pirmąjį klubinį performansą, skirtą būtent šiai naujai augančiai nelegalaus muzikinio meno formai, žinomai kaip „bootleg mashup“.
Britney vs Amy Winehouse
Britney vs Amy Winehouse / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 „Loftas“

Dabar, praėjus 7 metams, BOOTIE vakarėliai vyksta keturiuose kontinentuose, didžiausiuose pasaulio miestuose, tarp jų San Franciske, Niujorke, Los Andžele, Paryžiuje, Berlyne, Bostone, Rio de Žaneire, Brisbane (Australija), Singapūre ir dar daugelyje kitų miestų. Ir galų gale balandžio 17 dieną BOOTIE atkeliauja į Vilnių.

Internete „mashup“ forumuose susipažinę su Vee Diawara ir kurį laiką stebėję jo veiklą su NO DJs projektu, kuris Lietuvoje atstovauja šiai muzikinei naujovei, BOOTIE įkūrėjai suteikė teises jam organizuoti BOOTIE Baltijos šalių vakarėlius.

„BOOTIE Baltics“ vakarėlio atidarymo proga atvyksta patys BOOTIE įkūrėjai AplusD, aka DJ Adrian ir Mysteriuos D. Ši be proto ekstravagantiška porelė yra ne kartą laimėjusi įvairius DJs apdovanojimus, o jų klubas San Franciske keturis metus iš eilės pripažintas „Best Dance Club“ („Geriausias Šokių Klubas“).

Šalia jų bei kartu su jais jūsų mintis spėlionėse, o kūną šokio ritme palaikys NO DJs kartu su gyvai dainuojančiais atlikėjais bei DJ Mamania.

„Tai kaip naktinio gyvenimo Nojaus Arka – breikeriai šoka su gotėmis, skate punk‘ai šoka su auksiniu jaunimėliu. Nėra nieko labiau stulbinančio, kaip matyti tokią skirtingą publiką dainuojančią vienu balsu, šokančią bei beprotiškai šėlstančią, kartu besidalijančią nuostabiu to momento jausmu“, – rašė „Time Out Hong Kong“.

„BOOTIE“ yra geriausias „mashup“ tendencijos atstovas visame pasaulyje... nes vienos dainos vienu metu – negana!

„Mashupai“ jau šį šeštadienį, balandžio 17 dieną, Vilniuje, Menų Fabrike „Loftas“, Švitrigailos 29, Naujamiestyje, Vilniuje.

VIDEO: Digital Bootleggers

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius