Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eglės Špokaitės baleto mokykla romantiškai atšventė pirmąjį gimtadienį (nuotraukos)

Šeštadienį Vilniuje „Eglės Špokaitės ir Kristinos Sliesoraitienės baleto mokykla“ atšventė 1-ąjį gimtadienį. Pirmosios Lietuvoje privačios baleto mokyklos šventės metu svečiai mėgavosi tango žvakių šviesoje ir elegantiškais piruetais, skambant gitaros melodijoms.
Balerina Eglė Špokaitė su mokiniais surengė jaukų šventinį vakarą
Balerina Eglė Špokaitė su mokiniais surengė jaukų šventinį vakarą / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Itin elegantiškai pasidabinusios studijos įkūrėjos – balerina E. Špokaitė ir K. Sliesoraitienė – maloniai šypsojosi ir nuoširdžiai dėkojo visiems susirinkusiems.

„Šis vakaras – tai pirmiausia padėka mūsų rėmėjams. Norėjome pasidalinti savo džiaugsmu su jumis visais“, – kalbėjo jos.

E.Špokaitė džiaugėsi, kad susidomėjimas baletu nuolat auga.

„Smagu, jog kasdien atsiranda vis daugiau žmonių, besidominčiu šiuo šokio žanru. Savo veiklą pradėjome nuo vienos salės ir štai, vos po vienerių metų, įrenginėjame jau trečią. Šiuo metu mokykloje į baleto paslaptis gilinasi jau per 200 mokinių. Tai pats geriausias mūsų pastangų įvertinimas, – šypsodamasi sakė moteris. – Be to, surinkome rekordinio dydžio berniukų, kurie nori mokytis baleto, grupę. O tai ypač džiugina, nes baletas nuo seno laikomas labai moteriška sritimi. Smagu, kad viskas taip keičiasi!“

O pasigrožėti vakaro metu tikrai buvo kuo. Grakščiosios balerinos pademonstravo dizainerio J.Statkevičiaus specialiai šiai mokyklai sukurtą šokėjų uniformą. Gracingais piruetais žavėjo tiek gabiausi jaunieji baleto šokėjai, tiek ir pačios mažiausios mokyklos auklėtinės. Aktorė Dalia Michelevičiūtė jausmingai deklamavo eiles ir su partneriu Sergejumi Jerpiliovu sušoko jausmingą tango.

Baleto mokyklos vadovės įteikė padėkos raštus visiems, kurie padėjo šiam projektui žengti pirmuosius žingsnius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius