-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Electric Ladies“ kviečia į savo solinį koncertą Vilniuje (nuotraukos)

Dažniausiai privačiuose renginiuose koncertuojančios elektroninio smuiko virtuozės „Electric Ladies“ netrukus visus pakvies į savo pirmąjį solinį koncertą. Jau balandžio 9 d., ketvirtadienį, 19 valandą, sostinės muzikos ir kokteilių bare „L'amour“ bus išskirtinė proga pamatyti didžiausiose miestų, verslo bei televizijų šventėse nuolat koncertuojančias energingas muzikos profesionales.
Electric Ladies
Electric Ladies / Promostar nuotr.

Scenoje, pamatę „Electric Ladies“ merginų pasirodymą, tautiečiai nustemba neatsitiktinai. Daugeliui sunku patikėti, kad šios trys žavios temperamentingos smuikininkės – tikros lietuvaitės. Muzikos profesionalių pasirodymuose viskas apgalvota: merginos kruopščiai renka ir pačios aranžuoja koncertinio repertuaro dainas, ypatingą dėmesį jos skiria ir savo įvaizdžiui.

Koncerto staigmena – kūrinys su Mantu

Mažai konkurentų Lietuvoje turinčios „Electric Ladies“ smuikininkės jau nuo pat pirmojo savo koncerto sužavėjo ne tik renginių organizavimo bendroves, bet ir tokios muzikos išsiilgusius lietuvius. Dar geriau jas priėmė Vakarų Europa ir net Alžyras.

Daugiau nei pusę savo gyvenimo muzikai atidavusios merginos išskirtiniame savo koncerte pristatys jau girdėtas bei visai naujas kompozicijas iš dar šiais metais pasirodysiančio debiutinio albumo. Vieną dainą, pritariant „Electric Ladies“ smuikams, koncerte atliks ir su daina „Čiuožki“ pastaruoju metu dar labiau išpopuliarėjęs Mantas.

Paklaustos, ar kada nors išgirsime „Electric Ladies“ dainuojančias, merginos juokaudamos atsakė: „Ne, šitame koncerte dar nedainuosime, bet ateityje kas žino. Jeigu gerbėjai prašys, žadame kada nors pabandyti. Kai tik išgirsime žiūrovų nuomonę, nuspręsim ar verta visą tai tęsti“.

Pristatys Vakarų Europai ruošiamą programą

„Kelis mėnesius, atrodo, dieną naktį ruošiamės balandžio 9 dienos koncertui. Dirbame išties daug, nes su programa, kurią pristatysime, šią vasarą ketiname važiuoti į koncertinį turą po visą Europą. Bet pirmą kartą ją pademonstruosime Vilniuje, kokteilių bare „L'amour““, – intriguoja Ieva, viena iš trijų „Electric Ladies“ merginų.

„Tą vakarą scenoje pamatysite ne tik mus, bet ir pritariamuosius muzikantus, kurie gros violončele, pučiamaisiais, klavišiniais. Bus ir šokėjų, tačiau didžiausia staigmena turėtų tapti bendras pasirodymas su mums labai patinkančiu Mantu. Su juo mes atliksime jo dainą „Saulę nešiu“. Tai bus vienintelis mūsų koncerto kūrinys su vokalu“, – žada Enrika.

Rudenį – „Electric Ladies“ koncertinis turas Kinijoje

Šiandien vis dar geriau užsienyje nei tėvynėje pažįstamas „Electric Ladies“ trejetukas pernai ne vieną kartą koncertavo Vakarų Europoje, tačiau jau šį rudenį pakels sparnus dar toliau – į egzotiškąją Kiniją. Merginas kuruojančios įrašų kompanijos „Promostar“ prodiuseriai visai neseniai grįžo iš Vokietijos, kur jiems pavyko susitarti dėl „Electric Ladies“ koncertinio turo Kinijoje.

„Labai džiaugiamės dėl susitarimo surengti įspūdingą „Electric Ladies“ koncertinį turą po visą Kiniją. Rugsėjo mėnesį prasidėsiančiame ture numatoma surengti net 30-50 koncertų. Kinijos masteliais tai labai mažai, mums tai neįtikėtinai daug. Beje, prieš tai, gegužę, dar skrisime į Maskvą. Ten filmuosimės dideliame koncerte, kurį rodys per TV. Tikimės ten taip pat susilaukti palankių vertinimų ir koncertų pasiūlymų“, – nepaprasta „Electric Ladies“ sėkme džiaugiasi „Promostar“ atstovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius