Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Elfų teatras kviečia į kalėdiškiausią spektaklį

Šį savaitgalį Elfų teatras kviečia į bene patį kalėdiškiausią, šilčiausią ir šiuolaikiniam materialiam pasauliui tinkamiausią spektaklį „Kalėdų giesmė“. Spektaklį bus galima pamatyti gruodžio 26 dieną, 12 val.
Kalėdos
Kalėdos / Photos.com

Šis spektaklis pastatytas pagal visiems gerai žinomo anglų rašytojo Čarlzo Dikenso istoriją „Kalėdų giesmė“. Č. Dikenso pasakojimas apie meilę ir atpirkimą yra vienas mėgstamiausių kada nors parašytų kalėdinių kūrinių.

Spektaklis „Kalėdų giesmė“ – tai pasakojimas apie šykštų ir negailestingą Skrudžą, kuris daugelį metų mylėjo tik save ir pinigus, neragavo meilės ir Kalėdų skonio. Ir netikėtai prieš Kalėdas jis ima ir supranta, kad viską darė ne taip...

Kaip ir dauguma Kalėdinių spektaklių „Kalėdų giesmė“ skirta mažiems ir dideliems teatro lankytojams. Vaidinimas yra kupinas muzikos ir linksmų žaidimų, o tai sudomins net pačius mažiausius žiūrovus, kuriems dar sudėtinga sekti pasakojimo siužetą. Į šį pastatymą Elfai sudėjo nuoširdumą, draugiškumą ir dėkingumą, kad žiūrovai, dar kartą pajustų, kas yra tikroji Kalėdų dvasia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius