-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Erica prieš gimdymą spėjo sudainuoti „Radijo erelių“ premjeroje

Į „tipo“ radijo stotį „tipo“ pamatyti vidinio jos gyvenimo antradienio vakarą pakvietė „Domino“ teatras, pristatantis žiūrovams spektaklio „Striptizo ereliai“ tęsinį – „Radijo erelius“. Per komediją personažai „tipo“ skambino Marijonui, kalbėjo su Arūnu ir Inga, stebėjo grupės „96 po žeme“ pasirodymą, o pabaigoje sulaukė „tipo“ iš užstrigusio lifto išsilaisvinusių tikrų tikriausių „skampų“ su netrukus antrojo vaikelio susilauksiančia Erica priešakyje.
„Radijo erelių“ premjeroje pasirodė tikra grupė „Skamp“
„Radijo erelių“ premjeroje pasirodė tikra grupė „Skamp“. / V.V. nuotr.

„Sveiki, čia radijo stotis „Tipo M-1“, – pasisveikino aktoriai, dar neseniai bandę šokti striptizą, o dabar tapę radijo darbuotojais.

Žiūrovai scenoje stebėjo radijo stoties gyvenimą, kuriame prie mikrofono kalbėjo saldžiai mielas Tutis Mažutis, vyriškasis Džyza, isteriška, tačiau save seksualia laikanti Skaidra, aplinkui sukiojosi pusiau apsirengusi sekretorė Božena, reikalus suvaldyti bandė dalykiškai smulkmeniškas Albertas, plaukus rovėsi choleriškas vadovas, o su elektros laidais kaskadinius triukus išdarinėjo bukasis Belgas.

Aktoriams ne kartą teko keisti drabužius, nes, be pagrindinių vaidmenų, jie dar įkūnydavo įvairias Lietuvos ir Rusijos muzikos grupes, kurių pasirodymai kiek prailgo. Spektaklio kūrėjai humorą bandė žadinti ne tik aktorių vaidyba, bet ir suspaustomis moterų krūtinėmis, trumpais sijonukais, vyrų atsisagstomais marškiniais.

Pirmojoje spektaklio dalyje žiūrovų juoką žadino kai kurių aktorių gera vaidyba, šarmingi personažai, tačiau antrojoje publika nurimo. Galbūt jai pabodo ištęstos scenos ar ne visai juokingi, kartais nupiginti dialogai.

Premjerą išgelbėjo pačioje pabaigoje neva iš užstrigusio lifto išsivadavę „skampai“. Jie linksmai sudainavo ir surepavo vieną kūrinį. Scenoje vos kelios dienos prieš gimdymą pasirodė ir Erica Jennings. Atlikėja ne tik dainavo, bet ir su visais aktoriais šoko bei plojo. Už tokią meilę darbui žiūrovai atsilygino griausmingais plojimais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius