Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Erotiškiausiame metų vakarėlyje – intymių Sonios fotosesijų kadrai

Lietuvoje Sonia tapo vienu pirmųjų legendinio vyrų žurnalo „Playboy“ lietuviškos versijos fotomodelių. Po kurio laiko gundantys kadrai jau puikavosi Vengrijos žurnale „Playboy“. Atlikėja šalyje pagarsėjo atviromis fotosesijomis, kur drąsiai akcentuojamas seksualumas. O gandai apie plastinės chirurgijos operacijas jos visai neglumina.
Sonia
Sonia. / Eugenijos Skliarovos nuotr.

„Dabar net nežinau, ką galiu vadinti savo namais. Baigėsi filmavimai Rusijoje, bet gaunu daugiau pasiūlymų. Matyt, Rusijoje dar teks pasilikti. Tačiau Vilnius mane labai traukia. Netrukus atvyksiu vienai audringai nakčiai. Tiesiog turiu dalyvauti metų seksualiausiame vakarėlyje“, – džiaugiasi Sonia.

Šou komanda iš Rusijos

Spalio 23 dieną, penktadienį, naktiniame klube „Helios“ vyks karštas „Playboy star party“. Specialiai iš Rusijos atkeliauja šou komanda, o su ja – ir „Playboy“ žvaigždė Sonia, diskžokėjas Artiomas Vinogradovas (Maskva) bei dar keli Rusijos pramogų verslo atstovai.

„Pašėlęs hauso ritmo dievas“ – taip Rusijoje vadinamas DJ Vinogradovas – žada sprogdinti klube seksualios šokių muzikos bombą!

Neafišuoti erotiniai kadrai

Renginio metu ekranuose bus rodomi dar neafišuoti Sonios erotinių fotosesijų vaizdai ir išskirtinė medžiaga iš karščiausių Maskvos vakarėlių, o specialiai paruoštame „geismų kampelyje“ prieš fotoobjektyvą galės pozuoti ir fotografuotis „Playboy star party“ svečiai!

Vakarėlis su rožinėmis ausytėmis

„Ypač karšta vakaro programa ir intymi atmosfera nepaliks svečių abejingų. Šiam renginiui ilgai ruoštasi. Visko iškart negalime atskleisti. Tiesa, paskutinis Sonios klubinis koncertas pagarsėjo skandalais, bet tai davė tik naudos. „Playboy star party“ bus gausu gražuolių, pasipuošusių rožinėmis ausytėmis, ir pikantiškų siurprizų“, – šypsosi renginio organizatoriai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius