-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Exit“ rezidencijoje gims naujausia „Global Underground“ kompiliacija

Lietuvos šokių muzikos mėgėjai turės papildomą motyvą įsigyti naujausią kultinės „Global Underground“ rinkinių serijos kompiliaciją. Priežastis paprasta – klubinis leidybos gigantas iš D. Britanijos naujausiam savo rinkiniui pasirinko Lietuvą. Tiksliau, klubo „Exit“ vasaros rezidenciją Palangoje, į kurią sugroti rudenį pasirodysiančio mikso atvyksta pasaulio klubų žvaigždė Dave'as Seamanas.
Dave'as Seamanas
Dave'as Seamanas / Organizatorių nuotr.

„Lietuvos, o tiksliau – klubo „Exit“ scena, jau kelerius metus iš eilės yra tarp karščiausių visame pasaulyje. Paklauskite bet kurio čia grojusio didžėjaus ir negalėsite sustabdyti jo pasakojimo apie meilę „Exit“ šokių aikštelei“, – sakė didžėjus, kuriam patikėta įrašyti rinkinį „GU39: Dave Seaman – Lithuania“.

Pirmąjį didžėjaus Tony De Vit vardu pažymėtą rinkinį GU išleido 1996-aisiais ir iki šiol neužleidžia pasaulinės lyderės pozicijų tarp elektroninės muzikos kompiliacijų.

Per 14 metų su „Global Underground“ vėliava po klubinius pasaulio miestus žygiavo įtakingiausi planetos didžėjai – nuo Nicko Warreno, Jameso Lavelle'io iki Johno Digweedo ir Sasha'os. Už paskutinio praėjusių metų leidinio vairo stovėjo legendinis techno sunkiasvoris Carlas Coxas.

„Bent vieną „Global Underground“ serijos rinkinį savo kolekcijoje turi kiekvienas šokių muzikos mėgėjas visame pasaulyje. Džiaugiamės, kad ryškiausių pasaulio klubinių šalių sąrašą pagaliau papildys ir Lietuva“, – sakė „Exit“ programos vadovas Ignas Vanagas.

Nenuostabu, kad liepos 24 dieną „Exit“ rezidencijoje laukiantis Dave'o Seamano pasirodymas iš anksto laikomas karščiausiu šios vasaros klubiniu renginiu. „Laukia ypatinga naktis“, – sako vienas iš pasaulio šokių muzikos pionierių Dave'as Seamanas, skaičiuojantis jau 25 didžėjaus karjeros metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius