-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Gatvės muzikos dienoje – „Būgnai už gyvybę“

Šeštadienį, gegužės 2 d., 14 val., viešbučio „Mabre Residence Hotel“ kiemelyje (Maironio g. 13) organizuojama būgnų fiesta – „Būgnai už gyvybę“. Tai – „Gatvės muzikos dienos“ renginys, praturtintas kilnia idėja – jo dalyviai kviečiami tapti kaulų čiulpų donorais.
Akcija „Būgnai už gyvybę“
Akcija „Būgnai už gyvybę“

Nuo seniausių laikų būgnai skelbdavo svarbias žinias. Pirmą gegužės šeštadienį Onkohematologinių ligonių bendrija (OHLB) „Kraujas“ ir vienas garsiausių Lietuvos perkusininkų ansamblių „Giunter Percussion“ skelbs žinią apie tai, kad kiekvienas sveikas geravalis žmogus gali išgelbėti gyvybę – tapti kaulų čiulpų donoru.

„Be good“ – „Būk geras“ – OHLB „Kraujas“ ne pirmus metus vykdomas projektas, Lietuvos negiminingų kaulų čiulpų donorų registre donorų skaičių padidinęs nuo 260 iki 3424. Todėl renginio organizatoriai tikisi, kad į viešbučio „Mabre“ kiemelį susirinks daug gerų žmonių, nusiteikusių ne tik paklausyti pasaulyje pripažintos, neprilygstamos, charizmatiškos perkusininkų grupės „Giunter Percussion“ (vadovas – Pavelas Giunteris), bet ir kartu su juo muzikuodami išreikš savo gerą valią.

„Ateik ir Tu! Grok įkvėptas idėjos! Jei neturėsi būgno, įsiklausyk į tą neklystantį, kiekvienam Dievo duotą mušamąjį instrumentą – širdį, nes ji valdo tauriausius mūsų jausmus: meilę, atjautą, gerumą, muša tobuliausią pasaulyje ritmą“, – sako renginio organizatoriai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius