-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gili elektroninė erotika – penktadienį „Opium“

Kai savaitgalis po savaitgalio nerši, staugi, trankai ir rauni, kartais ateina metas pailsėti. Žinoma, ne lovoje ir net ne namuose. Tikri klubinėtojai neleidžia sau tokių savaitgalinių atostogų. Verčiau renkasi vakarėlius, kuriuose muzika projektuojama ne į triukšmą, o į gylį. Būtent tokį penktadienį siūlo „Opium“.
Deep Inc.
Deep Inc.

„Deep As F***“ – beįsibėgėjanti klubo renginių serija, kurią šį rudenį pradėjo deep ir soulful house duetas „Deep Inc“. Viskas labai aiškiai išdėstyta jos pavadinime – jokių kodų ir šifrų čia neprireiks. Serija skirta giliai, erotiškai ir geriausias lovos tradicijas primenančiai, bet šokių aikštelei pritaikytai šokių muzika.

Kad „Deep Inc“ broliai Tadas ir Domas už „Opium“ pulto nesijaustų vieniši (nors to greičiausiai neleistų šokių aikštelės publika), kiekvienam „Deep As F***“ skyriui jie ieško naujų į koncepciją įsilieti galinčių draugų. Šįkart specialiu reisu iš Kauno atvyks šio miesto naktinio gyvenimo senbuvis Antanas Gustaitis. Jis – house žinovas bei pastaraisiais metais sparčiai išpopuliarėjęs didžėjus, mėgstantis įvairias stiliaus atšakas, bet visuomet po ranka laikantis deep užtaisą.

Erotiška nuotaika penktadienį pasitiks dar vingriais laiptais nepasiekus „Opium“ šokių aikštelės. Pirmajame susitikimo vietos aukšte – kavinėje „Briusly“ – afrodiziakus dalins dar vienas house klano narys, jauniausias, tačiau ne prasčiausias nakties karžygys Recoco. 

Rūbus nusimetinėti penktadienį, lapkričio 12-ąją bus galima nuo 23 valandos. Įėjimo į „Deep As F***“ kaina – 10 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius