Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Green Night“ metu „Vasaros terasa“ atsisveikins iki kito sezono

Atrodo, ką tik į atidarymo šventę kvietusi „Vasaros terasa“, įsikūrusi Vilniaus mokytojų namuose, jau ruošiasi žiemos miegui. Rugsėjo 24-ąją keliolika Vilniaus klubų vienu metu užplūsianti „Green Night“ taps paskutiniuoju penktojo terasos sezono akcentu. Gyvai atliekamą elektroniką čia pristatys grupės „Fusedmarc“ bei „Shtirlic.NET“.
Vasaros terasa
Vasaros terasa / Organizatorių nuotr.

Abi „Green Night“ dalyvausiančios grupės šią vasarą galėtų įvardinti kaip vieną trankesnių. Pavyzdžiui, prieš šešerius metus susibūrę „Fusedmarc“ koncertavo drauge su bendrą kūrinį su kolektyvu įrašiusiu Andriumi Mamontovu. Tiek šis audiovizualinius eksperimentus scenoje pristatantis kolektyvas, tiek nuo 1999-ųjų įvairiomis formomis gyvuojanti ir tik šiemet debiutinį albumą išleidusi grupė „Shtirlic.NET“ spėjo apkeliauti ir daugelio Lietuvos festivalių scenas.

Kaip įprasta „Vasaros terasoje“, naktį po dviejų koncertų pratęs didžėjai. Garbė palydėti sezoną šįkart atiteks „Happyendless DJ Team“. Vaikinai ruošiasi iš peties, planuojamų pagroti įrašų sąrašas ilgėja nuolat – niekas nedrįsta spėti, kada bus baigti paskutinės sezono nakties šokiai.

Per daugiau nei keturis mėnesius į „Vasaros terasos“ sceną šiemet užlipo daugiau nei 20 grupių iš Lietuvos, Latvijos, Vokietijos, Portugalijos, Ispanijos ir kitų šalių. Smagu, kad į sceną tilpo ir nauji aktualūs lietuvių projektai „Gerai Gerai & Miss Sheep“, „Left I Right“, „Ministry of Echology“, „Baltic Riddim“, ir gerbėjų ne vienerius metus vertinami „Brassbastardz“, „Skamp“, „Inculto“, Jurga, „Empti“, Golden Parazyth ir kiti. Dar įspūdingesnė didžėjų statistika – „Minimal Mondays“, „Souled Summer“, „Mondayjazz“ vakarų metu įrašus „Vasaros terasoje“ spėjo pasukti daugiau nei 80 entuziastų.

Alternatyva ir originalumas – tokie pagrindiniai „Vasaros terasos“ renginių ir jų dalyvių kriterijai. Be koncertų ir kitų muzikinių įvykių čia puikiai derėjo ir sekmadieniniai „Blusturgiai“, o sporto gerbėjai dar ilgai nepamirš aktyviai stebėtų futbolo ir krepšinio pasaulio čempionatų. Dar viena ne mažiau svari sėkmingo sezono priežastis – absoliuti dauguma „Vasaros terasos“ organizuotų renginių šiemet buvo nemokami ir todėl prieinami visiems norintiems.

Iškart po rugsėjo 24-osios „Green Night“ žiemos atostogų iškeliaujanti „Vasaros terasa“ pažada, kad tikrai grįš ir 2011-asiais. Kol kas sunku prognozuoti, koks bus šeštasis sezonas, bet laukti jau galima. Liko vos 240 dienų!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius