Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grožio žvaigždžių spindesys parodoje „Pelenė“

Į tarptautinę grožio industrijos parodą „Pelenė“, kuri vyks jau šį savaitgalį Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“, atvyks didelis būrys Atviro Lietuvos čempionato, skirto kirpėjams ir grožio meistrams, bei Geriausio metų stilisto rinkimų „Lietuvos metų stilistas 2014“ dalyvių.
Parodoje „Pelenė“
Parodoje „Pelenė 2013“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Kirpėjas – tai menininkas ir draugas, o ne amatininkas. Tai įrodo talentingiausi Lietuvos ir užsienio meistrai, kurių darbus išvysite „Pelenės“ parodoje. O tokių meistrų čia susirinks tikrai nemažai“, – sako Jolanta Mačiulienė, Kirpėjų ir grožio specialistų asociacijos prezidentė.

litexpo/Natalja Pavlova
litexpo/Natalja Pavlova

Viena iš tokių meistrų – įvaizdžio kūrėja, stilistė, vizažistė ir daugelio čempionatų dalyvė bei laimėtoja, tarptautinės klasės teisėja Natalija Pavlova. Ji parodoje ves „Master Class“ seminarą, kurio metu bus pristatytas etninis makiažas su dailės elementais (Afrikos motyvais) ir stilistams aktualiausias podiumo makiažas.

Ši stilistė, dirbanti su Rusijos grožio meistrais S. Zveriavu, D. Vinokurovu, R. Tatjaninu, pasidalins patirtimi iš Valentino Judaškino, „Hugo Boss“ ir kitų mados namų kolekcijų pristatymų, papasakos, kaip kuriami makiažai įvairių žurnalų viršeliams, teatro scenoms.

„Litexpo“ konferencijų salėse vyks ir kiti išskirtiniai seminarai kirpėjams bei grožio specialistams. Kaip ir kiekvienais metais, čia pasirodys būrys grožio ekspertų iš užsienio, kurie savo žinias demonstruos mūsų šalies specialistams.

Litexpo/Andrej Bongin
Litexpo/Andrej Bongin

Vyrų ir moterų kirpimų bei plaukų dažymų tendencijas aptars Andrej Bongin – absoliutus Rusijos ir Europos čempionas, kirpėjų bei kosmetologų asociacijos treneris, teisėjas. Ilgų plaukų parodomoje programoje pasirodys trys profesionalės, tarptautinių čempionatų dalyvės ir prizininkės – Jolita Zujienė, Kristina Gorodeckienė ir Olga Barkovskaja.

Paskaitą apie išvaizdą dirbant grožio salonuose ir elgesį su klientais skaitys Alvyda Jasilionytė, knygos apie išvaizdos dizainą autorė, asmens prekės ženklo ir organizacijos įvaizdžio kūrimo konsultantė-trenerė. „Ši profesionali lektorė jums pateiks ne vieną naudingą patarimą ir pasiūlys, kaip estetiškai ir elegantiškai atrodyti, juk mes dirbame aptarnavimo sferoje, tad nepakenks sužinoti daugiau apie aprangos bei išvaizdos kodeksus“, – sako Jolanta Mačiulienė.

Šių metų naujiena – Geriausio metų stilisto rinkimai. Tai bus pirmasis tokio pobūdžio Kirpėjų ir grožio specialistų asociacijos organizuojamas renginys, kuriame geriausieji plaukų meistrai bus išrinkti iš dalyvavusiųjų fotografijų konkurse.

Tarptautinės komisijos narių pavardės nustebins net daug ko mačiusius grožio specialistus. Pietietiškų madų dvelksmo įneš Italijos stilistas, „Devis International akademijos“ įkūrėjas, kirpėjas Devis Menin. Dalyvius vertins ir mokslų daktaras, tarptautinių mokyklų „Bogomolov Imagine school“ įkūrėjas, mados ir stiliaus virtuozas Konstantin Bogomolov iš Latvijos. Puikiai visiems žinomas dar vienas komisijos veidas – „Wella“ kompanijos atstovas, plaukų stilistikos ekspertas Dmitrij Vinokurov iš Rusijos. „Tarp žymių vyrų yra nuostabi ir labai talentinga moteris – menininkė, makiažo specialistė Natalija  Pavlova iš Rusijos. Ji – autorinių seminarų lektorė, tarptautinių apdovanojimų už nuopelnus grožiui savininkė, treniruojanti ne tik savo šalies, bet ir Prancūzijos, Amerikos rinktines. Taip pat noriu paminėti mūsų šalyje gerai žinomą plaukų stilistą, savo vardo įvaizdžio grožio laboratorijos įkūrėją, Europos vyrų kategorijoje čempioną Andrej Bongin“, – apie „Pelenės“ parodoje dalyvausiančias žvaigždes pasakoja Kirpėjų ir grožio specialistų asociacijos prezidentė.

Parodoje tradiciškai vyks ir „Atviras Lietuvos čempionatas 2014“, kuriame varžysis ne tik mūsų šalies bei kaimyninės Latvijos studentai, bet ir patyrę meistrai.

Iš viso parodoje vyks 50 įvairių renginių.  „Pelenės“ parodoje taip pat bus pristatomos kosmetologijos naujienos, grožis „be skalpelio“ ir medicininės kosmetologijos paslaptys, idealaus makiažo priemonės, viešės ir konsultacijas teiks garsiausi Lietuvos bei užsienio vizažistai. „Pelenėje“ įsikurs juvelyrikos darbų stendai, kuriuose bus eksponuojami rankų darbo, unikalūs papuošalai. Iš viso parodoje dalyvaus 220 kompanijų iš Lietuvos, Estijos, Latvijos, Ispanijos, Rusijos, Airijos, paroda vyks trijose ekspozicijų salėse, o renginiai ir seminarai persikels į konferencijų sales. Iš viso paroda užims 7400 kv.m. plotą. 

Paroda „Pelenė“ vyks balandžio 4-6 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius