-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grupės „Šokoledas“ koncertas patyrė fiasko

Penktadienio vakarą Vilniaus klube „Helios“ turėjo nuskambėti nauja grupės „Šokoledas“ daina, tačiau po koncerto lankytojai svarstė – buvo ta naujiena ar ne. Daugumą žiūrovų daug labiau užkaitino prieš koncertą striptizo šokėjos kelis kartus pademonstruotas nuogas šokis nei silikoniniais kostiumais apsitempusių Sniegės ir Justės ausį rėžianti muzika.
„Šokoledo“ merginos bandė užvesti publiką
„Šokoledo“ merginos bandė užvesti publiką / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Prisipažinsiu, kad drebu iš baimės“, – pradėdama naktinį, gerokai vėluojantį pasirodymą prisipažino Justė.

Merginos aiškino, kad šįkart scenoje jos bus vienos, nes „žirafos serga sloga, o liūtai išvažiavo į lengvosios atletikos čempionatą“. Jų prodiuseris Egmontas Bžeskas, kaip ir žadėjo anksčiau, neatėjo į „Šokoledo“ koncertą, todėl solistėms teko suktis pačioms. Tačiau negausiai susirinkusi publika nekreipė didelio dėmesio į dainininkių kalbas ir laukė pažįstamų dainų.

„Galbūt kai kam atrodo, kad mes esam pamirštos, pamestos, bet noriu pasakyti jums gerą žinią – mes repetuojame, dirbame toliau ir sportuojame!“, – džiaugsmu tryško Sniegė.

Tiesa, blaivesniems žiūrovams didelio džiaugsmo mėgiama grupė nesukėlė, nes duetas, anot kelių klubo lankytojų, „žiauriai pjovė pro šalį“.

Plepėdamos jaunosios scenos žvaigždutės spėjo su gimtadieniu pasveikinti savo draugę, o Sniegė jai lyg iš vaikystės atminimų sąsiuvinio padeklamavo ketureilį. Merginoms bendraujant su susirinkusiais klausytojais, salėje kur ne kur girdėjosi švilpimas, tačiau atkakliausi gerbėjai šokių aikštelėje pasibaigus koncertui vistiek reikalavo pakartoti.

„Linkime, kad nuo gėrimų jums pilvai nesprogtų – turiningo vakaro!“, – atsisveikindama ir nekartodama prašytos dainos palinkėjo Sniegė. Dėl to nusiminė tik linksmiausi vakaro svečiai...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius