Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gytis Ivanauskas spektaklio repeticiją surengė tiesiog gatvėje

Gytis Ivanauskas besiruošdamas spektaklio „Halloween Fobijos“ premjerai menų fabrike „Loftas“ spalio 29 d., šiandien surengė viešą repeticiją tiesiog gatvėje, Vilniaus centre.
Gyčio Ivanausko spektaklio „Halloween Fobijos“ repeticija
Gyčio Ivanausko spektaklio „Halloween Fobijos“ repeticija / Gabrielės Rauktytės nuotr.

„Išeiti į gatvę ir sušokti praeiviams, kurie tam nėra pasiruošę, galbūt tuo metu turi svarbesnių reikalų, kažkur skuba, reikia daugiau drąsos negu išeiti į sceną, kur žiūrovas tavęs laukia ir būtent dėl tavęs ten atėjo“, – po šio spontaniško jo šokėjų pasirodymo gatvėje įspūdžiais dalinosi choreografas Gytis Ivanauskas.

Dar 13 h negalima buvo nė įtarti, kad Vilniaus g. šalia jaunimo ir verslininkų pamėgto „Coffee Inn“ virs repeticijų erdve. Penkiolika Gyčio Ivanausko treniruojamų šokėjų vidury gatvės susibūrė netikėtai, staiga pasigirdo muzika ir jie ėmė šokti motyvus iš artėjančio spektaklio premjeros.

Šokėjus šiam Helovyno spektakliui Gytis atrinko taip pat viešos šokėjų-aktorių atrankos metu, kurioje dalyvauti galėjo visi gebantys šokti: „Esu labai patenkintas savo drąsiomis šokėjomis, puikiai pasirodė, nepasimetė... net saulė pradėjo šviesti. Dabar bus žymiai drąsiau lipti ant scenos“, – toliau džiūgavo Lietuvoje garsus choreografas ir aktorius.

Spektaklio „Halloween Fobijos“ premjerai „Lofte“ bus sukonstruota speciali trijų aukštų scena, su kylančiom ir besileidžiančiom konstrukcijom, dviem ilgais podiumais.

Šokėjai šoks apie įvykius bei emocines būsenas, apie kurias bijoma net užsiminti, diskomfortą keliančius veiksmus, tradicinius, kartais baugius, religinių apeigų motyvus, tamsą, raudoną spalvą, aukščio baimę ir t.t. – visos žmogaus fobijos kitoje šviesoje, iškeltos į paviršių ir netgi į sceną.

Po Gyčio Ivanausko teatro „Halloween Fobijos“ premjeros – vakarėlis. Šio helovyno vakarėlio aprangos kodas – fobijos: aukščio, kraujo baimė, klaustrofobija, voragyvių fobija ir pan.

Pats Gytis Ivanauskas prisipažino, kad paniškai bijojo aukščio, tačiau šią fobiją jis nugalėjo šokdamas su parašiutu iš didžiulio aukščio.

„Halloween Fobijos“ bus geidžiamiausias tos nakties vakarėlis sostinėje, nes jam tiek Gytis Ivanauskas, tiek menų fabriko komanda šiam įvykiui ruošiasi dar nuo rugsėjo vidurio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius