Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Hario Poterio kūrėjos pasakos – jau knygynuose

Lietuvos knygynuose ir prekybos centruose jau pasirodė garsiausia pasaulio rašytoja tituluojamos J. K. Rowling knyga „Bardo Bidlio poringės“. Visi, įsigiję šį leidinį, galės ne tik mėgautis nauja knyga, bet ir parems „The Children‘s Hight Level Group“ (CHLG) fondą, kuris kovoja už vaikų teisių apsaugą ir geresnę jaunų žmonių gyvenimo kokybę.
Knyga „Bardo Bidlio poringės“
Knyga „Bardo Bidlio poringės“ / Knygos viršelio fragmentas
Temos: 1 J.K.Rowling

„Paskelbę, kad netrukus išleisime J. K. Rowling parašytas pasakas, sulaukėme daug jos gerbėjų skambučių ir laiškų, kuriuose jie džiaugėsi ir kartu nekantravo kuo greičiau perskaityti šią knygą. Vos tik pasirodžius rašytojos naujiems kūriniams, knygynai sulaukia kur kas daugiau jaunų skaitytojų, todėl neabejoju, kad šios rašytojos knygos gerokai prisideda skatinant vaikų skaitymą“, – sakė leidyklos „Alma littera“ generalinis direktorius Arvydas Andrijauskas.

„Bardo Bidlio poringes“ sudaro penkios labai skirtingos pasakos, senovėje sukurtos burtininkų vaikams. Išskirtinę knygą iliustravo pati Hario Poterio pasaulio kūrėja.

1997 metais pasaulį išvydusio burtininko Hario Poterio populiarumo banga Lietuvą pasiekė 2000 metais, kai buvo lietuviškai išleista knyga „Haris Poteris ir Išminties akmuo“. Šios knygos jau parduota daugiau nei 60 tūkstančių egzempliorių. Vėlesnių penkių šio ciklo knygų pardavimų apimtys kasmet vejasi pirmąją. Iki šiol lietuviško leidimo Hario Poterio knygų jau nupirkta per 300 tūkstančių egzempliorių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius