-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ilgajam savaitgaliui – renginių lavina

Jau ketvirtadienį po dienos darbų galėsime kibti į ilgai lauktą poilsį. Kad ilgasis savaitgalis neprailgtų, renginių organizatoriai gausiai pateikė vakarėlių ir kitų įvykių, tokių kaip Gatvės muzikos diena, Taize susitikimas ar baikerių sezono atidarymas.
Mamų turgus
Mamų turgus / „15min“ nuotr.
Temos: 1 Turgus

Pats pirmasis vilniečius ketvirtadienio vakarą švęsti kviečia duetas iš Japonijos Makoto ir MC Deeizm, kurie trumpai viešnagei pasirinko klubą „Gravity“. Tačiau atsiras ir tokių, kurie vengs trankių vakarėlių tam, kad išsaugotų jėgų penktadieniui – gegužės 1-ąją Vilniuje įvyks net du audringi gimtadieniai. Ant savo pirmojo torto žvakutes pūs klubas „Havana Social Club“, kuris gimtadienio proga įrengs net trijų skirtingų muzikos stilių salės – Tropical, Rave ir Monsters of Pop. Čia bus gausybė žinomų veidų ir net pigesnė „Cuba Libre“! Tačiau tą pačią gegužės 1-ąją labai verta eiti ir į „WOO“, kur siaus vyresni berniukai – 8-erių sulaukęs duetas „Deep Inc“. Sveikinam!

O gal į Kauną?

Šįvakar kauniečiai kviečia vilniečius į dar vieną fiestą – Kauno klube „Exit“ viešės šokių muzikos žvaigždė Dubfire. „Žinome, kad Vilniuje gyvena visas būrys Dubfire fanų, tad nutarėme pasiūlyti vilniečiams į klubą judėti kartu su draugais “, – sakė „Exit“ rezidentas Ignas, kuris šįvakar „dirbs“ klubinio autobuso šturmanu. Autobusas kelionę iš šįvakar ir grįš ryte, pasibaigus Dubfire pasirodymui. Išankstinius bilietus, kurie užtikrins vietą autobuse ir klubo „Exit“ šokių aikštelėje, galima įsigyti „Bilietai LT“ kasose. Deja deja, bet prie autobuso durų bilietai platinami nebus.

Pakuos vėją

Šeštadienį, kai visą Vilnių užlies maldininkai iš visos Europos ir Gatvės muzikos dienos garsai, regis, mieste tylos nebus. Tądien atgims ir „KultFlux“ platforma. Gegužės 2-ąją čia nuo 12 iki 22 val. ne tik gros įvairaus plauko muzikantai, bet ir Laimikis.lt komanda mėgins supakuoti vėją ir rodys šviesos paveikslus, kalbama, kad čia vilniečiams pasirodys ir paslaptingi „ugnies ženklai“.

Mamų turgus

Gegužės 3-iają – Motinos dieną – Vilniaus mokytojų namai kviečia vilniečius į savo kiemelį, kur vyks smagi šventė visai šeimai. Čia nuo 11 iki 15 val. veiks jau tradicija tampantis Mamų turgus, kuriame visi norintys galės parduoti, keistis arba tiesiog atiduoti jiems nereikalingus daiktus. Visą šventės laiką veiks menų dirbtuvėlės, kuriose bus galima iš įvairių priemonių pasidaryti meniškų darbelių, atvirukų, mažų suvenyrų. Kiemelyje skambės dainos, o maži ir dideli galės pašokti. Taip pat lankytojams Vilniaus dailės akademijos Kostiumo dizaino katedros studentai pristatys savo naujausias kolekcijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius