Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Interneto dalykla viską atiduos nemokamai

Geriau už kokybiškus dalykus gali būti tik nemokami kokybiški dalykai. Jaunimo žurnalas „Pravda“ atidaro „Dalyklą“, kurioje kasdien atiduos labiausiai trokštamus naudingus, kultūringus ir nemokamus dalykus. Nuo šiol kiekviena darbo diena – šventė su dovanomis.
Nuostaba
Nuostaba / Photos.com
Temos: 1 Internetas

„Nieko nėra maloniau nei dovanoti. Akivaizdu, kad smagi gali būti ne tik kraujo donorystė. Kiekvieną dieną atiduosime knygą, pietus, batus, grotuvą, rūbus, bilietus į Niujorką, o gal ir naują butą. Tereikia atsakyti į nurodytą klausimą – jokių trumpųjų žinučių, loterijos bilietų ir pan. Jau kitąryt sužinosi, ar daiktas atiteko tau. Kiekvieną darbo dieną kartosis ta pati istorija su identiška pabaiga – dovanomis,“ – nemokamo žurnalo redakcijoje sandėliuodami sultingus pasiūlymus pasakojo idėjos autoriai.

Naujosios dalyklos adresas internete www.dalykla.lt. Kasdien čia bus talpinama nauja žinia, kaip ką nors gauti už dyką. Jei kam tai atrodo pernelyg stebuklinga, kad būtų tiesa, visi laimėtojai su savo prizais bus fotografuojami tinklalapio galerijoje. Taip bus galima sužinoti, iš kurio kaimyno jau skolintis naują megztinį ar virtuvinį kombainą.

„Tokie laikai, kai visi pyksta ant kainų, algų, valdžios ir oro. Mes sakome, žmonės, džiaukitės! Imkit viską nemokamai. Viską, kas geriausia, geidžiamiausia ir skaniausia. Viską, kas jums tikrai reikalinga. Nors mes nieko neplanuojam, gali būti, jog „Dalykla“ taps žingsniu geresnės visuomenės link“, – teigė nemokamos kasdienės šventės autoriai.

Pirmasis pasiūlymas internetą pasieks jau rugsėjo 9 d. Šventė tęsis tol, kol bus norinčių gauti kažką nemokamai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius