Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iškilmingame TV3 sezono pristatyme aistrą kurstė tango melodijos ir I.Valinskienės dainos

Pirmadienio vakarą tiesioginė TV3 sezono transliacija nuo pirmos iki pat paskutinės akimirkos stengėsi prikaustyti žiūrovų dėmesį tiek naujų laidų ar vedėjų pristatymu, tiek dalyvavusių populiariausių dainininkų gausa.
Naują sezoną TV3 pasitiko su būriu garsių vedėjų ir naujomis laidomis
Naują sezoną TV3 pasitiko su būriu garsių vedėjų ir naujomis laidomis. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

J.Statkevičių rodys parodijų šou?

„Vedėjų daugėja, nuotaika gerėja“, – prasidėjus pirmajai, iškilmingajai sezono pristatymo daliai paskelbė aktorius Adolfas Večerskis, taip pat tapęs vienu iš naujų TV3 veidų. Aktorių bus galima išvysti tarp projekto „Lietuvos talentai“ komisijos narių kartu su dainininkais Marijonu Mikutavičiumi ir Rūta Ščiogolevaite.

Kai kurie visuomenėje puikiai žinomi veikėjai neslėpė savo simpatijų naujoms televizijos laidoms: štai dizaineris Juozas Statkevičius gyrė parodijų šou „Dar pažiūrėsim“ idėją. „Laida originali, labai spontaniška, joje galima pasijuokti iš savęs. Televizijoje labai daug štampų, o ši laida parodo, kas yra kas“, – kalbėjo dizaineris. J.Statkevičius neatmetė minties, kad galbūt šioje laidoje ir pats kada nors sutiks nusifilmuoti.

Livija jau rezga sąmokslą

Tiesioginės transliacijos metu buvo įgyvendintas laidos „Lietuvos perlai. Šauniausios damos rinkimai“ dalyvės noras – moteris gavo progą padainuoti su ponių numylėtiniu Egidijumi Sipavičiumi.

Linksmas Džiugo Siaurusaičio, Livijos Gradauskienės ir humoristo Justo Jankevičiaus trejetas infošou „TV antis“ pasipildė: „Iš pavydo dėl jos grožio ir jaunystės siųsiu Aistę kuo toliau“, – pristatydama laidos bendražygę, korespondentę iš užsienio Aistę Paškevičiūtę juokais grasino Livija.

Tą vakarą V.Blekaitis pažadą įgyvendino – susisodinęs moteris ant kopėčių, jas visas kilstelėjo į orą.

Prasidėjus džiaugsmingajai sezono pristatymo daliai, scena pamažu ėmė vis kaisti. „Velnio nešta ir pamesta merga“, – kviesdamas į sceną Nataliją Zvonkę su kitomis grupės YVA merginomis, komentavo laidų vedėjas D.Siaurusaitis.

Į orą kėlė laidos dalyves

Po merginų dainos apie velnius ir intrigų meną scenoje pasirodė „Muzikinės karuselės“ vedėjų duetas Mia ir Edmundas Kučinskas. Žiūrovus pasirodymais džiugino ir atlikėja Berneen su choreografo Šarūno Kirdeikio šokio kolektyvu, Sasha Son su scenoje talkinančiais balerina ir gimnastais, Irena Starošaitė, Alanas Chošnau, Vaidas Baumila, „69 danguje“ merginos bei daugelis kitų.

Transliaciją kiek sutrikdė įpusėjus vakarui kilę techniniai nesklandumai. Nors vienas iš vedėjų D.Siaurusiatis net pralinksmėjo eteryje išgirdęs stipriai iškraipytą savo balsą, tai trukdė Ericos ir Jurgio Didžiulių duetui sklandžiai pradėti pasirodymą.

Džiaugsmingoje dalyje pirmąkart savo sugebėjimus galėjo pademonstruoti ir projekto „Šok su manimi“ dalyviai. Daug plojimų po kelių šokio akimirkų sulaukę baidarininkas Alvydas Duonėla ir humoristas J.Jankevičius vis dėlto turėjo nusileisti sunkiaatlečiui Vidui Blekaičiui, mat jis susižėrė visą publikos dėmesį.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Naują sezoną TV3 pasitiko su būriu garsių vedėjų ir naujomis laidomis

I.Valinskienė ir A.Chošnau

Vyras buvo pasižadėjęs, kad jei tik pateks į  projektą, iškels visas „Šok su manimi“ dalyves. Tą vakarą V.Blekaitis pažadą įgyvendino – susisodinęs moteris ant kopėčių, jas visas kilstelėjo į orą.

Aistrą kurstė Alanas ir I.Valinskienė

Skaiva Jasevičiūtė nusimetė švarkelį, nusiplėšė perlų vėrinį ir pasileido plaukus – laidų vedėja su kolega Leonardu Pobedonoscevu pranešė, kad prasidėjo paskutinė, aistringoji sezono pristatymo dalis.

TV3 scenoje prasidėjo šėlsmas – pagal internete milžiniško populiarumo sulaukusiame filmuke „Aš noriu šventę švęst“ skambančius žodžius „Skamp“ narys Viktoras Diawara sukūrė tikrą vakarėlio nuotaiką.

Aistringą atmosferą kurstė A.Chošnau ir Seimo narės Ingos Valinskienės duetas, naujam gyvenimui prikėlęs Alano dainą „Už sapnų“. Jiems nedaug nusileido Evelina Anusauskaitė ir L.Pobedonoscevas, tango ritmu scenoje suktis privertę žurnalistę Audrę Kudabienę ir prodiuserį Kristupą Krivicką.

Paskutinius naujo sezono akcentus sudėliojo dainininkas Donatas Montvydas. Akompanuojant dirigentui Modestui Pitrėnui ir pritariant gospel chorui, atlikėjas visus salėje esančius žiūrovus privertė pakilti nuo kėdžių ir kartu pašlovinti laimingą dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius