Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įteikti „Paparazzi 2008“ apdovanojimai

Ketvirtadienį komunikacijos įmonių grupė „Publicum“ surengė tradicinę žurnalistų ir ryšių su visuomene specialistų šventę „Paparazzi 2008“, kurios metu specialiomis nominacijomis įvertinti svarbiausi 2008 metų įvykiai ir reiškiniai Lietuvos žiniasklaidoje.
Paparacas
Paparacas / J.Kalinsko / Laikraščio „15 minučių“ nuotr.

„Publicum“ požiūrį į Lietuvos žiniasklaidą praėjusiais metais įprasmino stilizuotos šių metų simbolio – jaučio skulptūrėlės.

Jos atiteko „Paparazzi 2008“ nominacijų nugalėtojams, kuriuos paskelbė sostinės bare „Paparazzi“ surengtos šventės vedėjas „garsus Italijos paparacas Mario“ (aktorius Marius Jampolskis).

„Paparazzi 2008“ nominacijų nugalėtojai:

Metų netektis – dienraščiui L.T. Už tai, kad skaudžiausiai krizė palietė bene vienintelį tikrai paparacišką leidinį Lietuvoje.

Už metų tyrimą – televizijai LTV. Už žurnalistinį tyrimą rinkimų naktį.

Už A.Valinską – televizijoms TV3 ir LNK. Už tai, kad patys išugdė ir iškėlė A.Valinską – vieną iš trijų svarbiausių valstybės žmonių. Netektis televizijoms virto didžiuliu atradimu tautai.

Už pasirinkimo laisvę – dienraščiui „Lietuvos rytas“. Už tai, kad nusprendė: jei būti, tai būti visur ir ne taip seniai prie savo pavadinimo pridėjęs galūnę „taškas lt“, šiemet „Lietuvos rytas“ susigundė galūne TV ir įkūrė naują televiziją, pasiėmusią ne vieną populiarią laidą iš kitų televizijų.

Už „Olialia“ virusą – savaitraščiui „Laisvalaikis“. Už tai, kad sukūrė „Olialia“ virusą, kuris iš laikraščio puslapių su gražuolėmis persikelia į vis naujas sritis – „Olialia“ picerija, kompiuteriai, muzikos grupė, kalendorius ir kt.

Už ekologiją – interneto portalams delfi.lt, Lrytas.lt ir alfa.lt. Už vis didėjantį skaitomumą, didėjančią konkurenciją su spauda. Miškas jums padėkos.

Metų verslo leidinys – žurnalui „Panelė“. Visada manyta, kad įmonių vadovai skaito solidžius leidinius, bet paaiškėjo, jog, vienos sociologinių tyrimų kompanijos duomenimis, mūsų verslininkai labiausiai skaito „Panelę“.

Už A.Račą – naujienų agentūrai BNS. Be komentarų.

Taip pat netrukus bus įteikta nominacija „Metų paparacas 2008" – už geriausią šventėje „Paparazzi 2008“ padarytą kadrą, kurį išrinks patys šventės dalyviai.

Pasak „Publicum“ direktoriaus Ričardo Jarmalavičiaus, penktą kartą surengta šventė „Paparazzi“ jau tapo tradicinė Lietuvos žiniasklaidos gyvenime ir „Publicum“ rengs ją toliau – kiekvienų metų pradžioje.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius