Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Arlauskaitės-Jazzu soliniame koncerte – geriausi dešimtmečio kūriniai

Daugiau nei dešimtmetį savo aksominiu balsu klausytojus kerinti scenos deivė Justė Arlauskaitė-Jazzu atskleidžia, kad vasaros Lietuvoje – jos mėgstamiausios. Anot atlikėjos, šiuo metų laiku šalyje vyksta daugybė įdomių renginių, tarp kurių ir artėjantis festivalis „Midsummer Vilnius“, kuriame liepos 28 d. Justė surengs išskirtinį solinį pasirodymą.
„Leon Somov & Jazzu“ koncertas Nidoje
J.Arlauskaitė-Jazzu / Žygimanto Gedvilos/15min nuotr.

„Dažnai koncertuose šalia savo kūrybos muzikos atlikdavau ir kitų atlikėjų dainas, kurios mane įkvepia. Pagalvojau, kad šįkart būtų labai gera prikelti senesnius kūrinius, su kuriais prasidėjo mano muzikinis kelias. Todėl Valdovų rūmų kieme vykstančiame pasirodyme atliksiu tik savo autorinius kūrinius ir taip apžvelgsiu prabėgusių 10 metų kūrybą. Žinoma, susirinkę klausytojai gali laukti ir staigmenų – skambės naujos dainos, kurių dar visiškai niekas negirdėjo, taip pat scenoje bus labai daug žmonių, tik dar neišduosiu kodėl“, – apie artėjantį koncertą pasakoja Justė Arlauskaitė-Jazzu.

Charizmatiškoji atlikėja atskleidžia, kad ruošti programą jai padeda ir du kompozitoriai bei aranžuotojai, kurių pavardes ji vis dar išlaiko paslaptyje. „Turiu didelę muzikinę patirtį, todėl aiškiai žinau, kokios dainos ir kompozicijos man labiausiai patinka. Prisidėjau prie kūrinių aranžavimo, tad ir man pačiai tai buvo visiškai nauji ir labai malonūs įspūdžiai, kurių rezultatais pasidalinsiu festivalyje“, – žada atlikėja.

Į „Midsummer Vilnius“ sceną grįžtanti Justė-Arlauskaitė Jazzu neabejotinai yra viena ryškiausių žvaigždžių Lietuvos padangėje, kaskart į savo koncertus sutraukianti minias gerbėjų. Ne išimtis buvo ir praėjusiais metais įvykęs koncertas kartu su Modesto Pitrėno diriguojamu orkestru. Tąkart pliaupiantis lietus nesutrukdė renginio. Anaiptol – buvo išpirkti visi bilietai. Justė pripažįsta, kad tai buvo vienas geriausių koncertų jos gyvenime, o lietus kaip papildomas efektas prisidėjo prie romantiškos koncerto nuotaikos.

„Grįždama į Valdovų rūmų kieme vykstančio festivalio sceną jaučiuosi be galo gerai. Man tai vienas iš sąmoningiausių ir geriausių kultūros ir meno festivalių, kuriame esu dalyvavusi ir kurio Vilniuje labai trūko. Turėti galimybę nueiti į tokio lygio renginius miesto centre vasaros metu yra nuostabu. O man labai gera būti to dalimi“, – įspūdžiais dalinasi Justė.

Šiuo metu J.Arlauskaitė-Jazzu be pasiruošimo koncertams Lietuvoje taip pat daug laiko skiria ir pasirodymams bei kelionėms su švedų grupe „Koop Oscar Orchestra“ bei kitiems projektams.

Festivalis „Midsummer Vilnius“ vyks šių metų liepos 17-28 d. Daugiau informacijos apie festivalį „Midsummer Vilnius“ „Facebook“ paskyroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius