Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Jazzanovos“ gerbėjai turės progą susitikti su grupe užkulisiuose

Menų fabrike „Loftas“ lapkričio 5 d. įvyks ilgai lauktas „Jazzanova LIVE“ koncertas, po kurio gerbėjai kviečiami užsukti į užkulisius.
Jazzanova
„Jazzanova“

„Jazzanova“ – tai šešių vyrukų DJ ir prodiuserių komanda iš Berlyno, apie kurią žino visi elektroninės muzikos gerbėjai. „Jazzanova LIVE feat. Paul Randolph“ – tai jau net devynių vyrukų grupė, kuri atvažiuoja į Lietuvą ir po koncerto susitiks su gerbėjais vadinamajame „meet&greet“ (angl. susitik ir pasveikink) įvykyje.

„Meet&greet“ – tai iš anksto suplanuotas, tačiau privatus susitikimas su šią privilegiją laimėjusiais grupės gerbėjais. Jie turi teisę eiti į užkulisius prieš arba po koncerto ir bendrauti su grupe gyvai, su jais nusifotografuoti, pakalbėti, paprašyti autografų, o su „Jazzanova“ galbūt pavyks netgi pakelti tostą.

„Mane kaip dainininkę labai įkvepia susitikimai akis į akį su atlikėjais, kuriais aš pati žaviuosi. Tai yra tikrai ypatinga proga, kurios, jei tik yra galimybė, niekada nepraleidžiu. Taip pat visad stengiuosi pabendrauti su savo gerbėjais, išgirsti, ką jie mano apie mano muziką“, – apie „meet&greet“ reiškinį kalba grupės „The Ball&Chain“ lyderė Erica Jennings, taip pat neabejinga ir „Jazzanovos“ kūrybai.

„Meet&greet“ Lietuvoje kol kas yra dar tik populiarėjantis įvykis. Tačiau dažniausiai dėl to, kad Lietuva atvykstantiems užsienio atlikėjams tarp didžiųjų šou būna tik tarpine stotele, tad atlikėjai čia mieliau ilsisi arba tik epizodiškai nusifotografuoja su aršiausiais gerbėjais. Užtat „Jazzanova“ nenusiteikusi po koncerto užsidaryti viešbučio kambaryje ir plačiai atveria savo užkulisius.

Viena iš „meet&greet Jazzanova in Vilnius“ sąlygų – privatumas ir dėmesys iš atlikėjo gerbėjui. Todėl, žinoma, tų laimingųjų, kurie susitiks su grupe, negali būti labai daug. Taigi menų fabrikas „Loftas“ kartu su kolegomis iš „Coffee Inn“ organizuoja konkursą norintiems pasilabinti ir pakalbėti apie muziką su pačiais elektroninės muzikos etalonais.

Vis dėlto laimingųjų žadama nemažai, nes ir pati grupė į Lietuvą atvyksta išties įspūdingos sudėties. Menų fabrike ant scenos lips du „Jazzanovos“ prodiuseriai ir didžėjai, esminės elektroninės muzikos įrašų kompanijos „Sonar Kollektiv“ įkūrėjai, šeši talentingi džiazo pasaulyje gerbiami instrumentalistai bei vokalistas Paulas Randolphas iš turtinga muzikine istorija garsėjančio pasaulio taško – Detroito.

Taigi tik spalio 5 d. „Tiketoje“, esančioje Gedimino pr. 2 („Vagos“ knygyne), įsigiję bilietą į „Jazzanova LIVE“ koncertą, tame pačiame knygyne esančioje „Coffee Inn Kavatekoje“ gerbėjai gaus nemokamos gardžios džiazinės kavos ir galimybę laimėti susitikimą su „Jazzanova“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius