Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JCI Sostinė moko verslumo

Š.m. balandžio – birželio mėnesiais JCI Sostinė organizuoja verslumo akademiją – 9 vakarinių seminarų ciklą verslo kūrimo, įmonės finansų valdymo, strateginio planavimo, eksporto valdymo, pardavimų ir kitomis su verslo pradžia bei vystymu susijusiomis temomis.
JCI Sostinė moko verslumo.
JCI Sostinė moko verslumo. / Organizatorių nuotr.

„Galime pasigirti tikrai profesionaliais, savo sritį puikiai išmanančiais lektoriais,“ – teigė Aurimas Viršulis, JCI Sostinė narys ir verslumo akademijos 2010 projekto vadovas, ir pridūrė, kad akademijos metu įgytos žinios, jo manymu, yra būtinos sėkmingai verslo pradžiai, jau įkurtos įmonės vystymui ar vadovaujamoms pareigoms užimti.

„Pavyzdžiui, Modestas Gelbūda mums papasakojo savo įmonės istoriją, pamokas, su kuriomis susidūrė, klaidas, kurias padarė ir kaip jas išsprendė, kad ateityje šių klaidų nepakartotume. Tokių istorijų (angl. Business Case), iš kurių būtų galima pasimokyti, iš Lietuvos įmonių vadovų retai išgirsi. Susidaro įspūdis, kad niekas nedaro klaidų,“ – savo įspūdžiais dalinosi Kristina Mėlynytė, JCI Sostinė narė ir Vice–prezidentė mokymams.

Jau įvyko trys akademijos seminarai. Pirmajame seminare Modestas Gelbūda, Baltijos Lyderystės ugdymo instituto direktorius (http://www.bildideas.org), pasakojo apie naujo verslo kūrimo problemas, galimus minėtų problemų sprendimo būdus ir tarptautinę įmonių plėtrą. Antrajame seminare Povilas Akstinas, UAB KPMG Baltics finansinių konsultacijų skyriaus asocijuotas direktorius, pristatė įmonės finansinės analizės ypatumus, problemas, kylančias įmonių pirkimo ir pardavimo sandoriuose, kartu su auditorija analizavo keletą konkrečių finansų valdymo pavyzdžių. Trečiajame seminare Erika Vaiginienė, Vilniaus Universiteto Ekonomikos fakulteto ir Vilniaus Universiteto Tarptautinio verslo mokyklos dėstytoja, apžvelgė nuo ko prasideda verslas, ką diktuoja Lietuvos įstatymai, verslo plėtros tendencijas.

Dar laukia šeši akademijos seminarai. Daugiau informacijos apie juos rasite JCI Sostinė interneto svetainėje (http://www.jcisostine.lt).

JCI Sostinė – tai tarptautinės jaunimo organizacijos JCI (angl. Junior Chamber International) vietinė organizacija Vilniuje, vienijanti aktyvius, verslius, socialiai atsakingus jaunus žmones nuo 18 iki 40 metų. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius