Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Juozas Budraitis pristatė nuotraukų parodą Minske

Žinomas Lietuvos aktorius Juozas Budraitis, pakviestas būti žiuri nariu „Listapad“ kino festivalyje Minske, kartu pristatė savo nuotraukų parodą, kurioje eksponuojamos įamžintos akimirkos iš kino juostų filmavimo aikštelių.
Juozas Budraitis
Juozas Budraitis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pasak aktoriaus, nuotraukose, eksponuojamose Minsko Centrinio kino teatro vestibiulyje, užfiksuoti didžiausią įtaką jam padarę žmonės: Marina Nejelova, Beva Glagoleva, Jevgenijus Leonovas, Olegas Jankovskis, Inokentijus Smoktunovksis. Nuotraukos darytos įvairių kino juostų filmavimo metu aštuntajame-dešintajame dešimtmečiuose. Iš viso parodą sudaro 40 nuotraukų. „Aš ne parodą rengiu. Aš dalinuosi savo jausmais. Šios nuotraukos yra mano vaikai. Visos jos man labai vertingos“, – sako J.Budraitis.

J.Budraičio nuotraukų paroda – „Listapad“ kino festivalio dalis. Pasak forumo direktorės Anželikos Krašnevskajos, jubiliejinis 20-asis kino festivalis siūlo susipažinti ne tik su naujomis kino juostomis, bet ir su kitokio pobūdžio menininko kūriniais.

Parodos atidaryme apsilankė Lietuvos ambasadorius Baltarusijoje Evaldas Ignatavičius, Baltarusijos pirmasis kultūros viceministras Vladimiras Karačevskis ir kiti svečiai.

J.Budraitis fotografuoja nuo septintojo praėjusio amžiaus dešimtmečio. Parodą padėjo organizuoti Lietuvos ambasada Baltarusijoje ir Baltarusijos ambasada Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius