-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Ką Vilniuje veikė Enrique Iglesiasas?

Sekmadienį Vilniuje koncertą surengęs garsus atlikėjas Enrique Iglesiasas Lietuvoje nenėrė į naktines linksmybes ir laisvalaikį leido ramiai.
Enrique Iglesias – antrą kartą Vilniuje
Enrique – antrą kartą Vilniuje. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kaip rašo dienraštis „Lietuvos rytas“, šeštadienį į sostinę atskridęs atlikėjas viešbučio kambaryje ilsėjosi iki 22 valandos. Vėliau su vadybininkais žvaigždė ištraukė pavalgyti į sostinės restoraną „La Provence“. Enrique pageidavo vakarieniauti ispanų virtuvės patiekalų turinčiame restorane, tačiau tokio sostinėje nėra.

„La Provence“ atlikėjas ne tik mėgavosi ramybe ir maistu, bet ir nuo gerbėjos netikėtai gavo puokštę gėlių. Ispanas netgi neatsisakė su ja nusifotografuoti. „La Provence“ virtuvės vadovas Javieras Lopezas sakė, kad Enrique gyrė jų maistą, valgė ir salotų, ir karštąjį patiekalą. Per visą vakarą komanda išgėrė butelį vyno, tačiau Enrique nepakėlė nė vienos taurės – gėrė tik vandenį su citrinomis.

Koncertą organizavusios firmos „SEVEN Life“ vadovas Renatas Načajus sakė, kad atlikėjas pasirodė esantis paprastas, nė karto neišreiškęs nepasitenkinimo dėl ko nors. Sekmadienį atsikėlęs ir viešbutyje papusryčiavęs Enrique panoro pasinaudoti SPA procedūromis ir sporto klubu. „Kiek man žinoma, iš viešbučio jis nebuvo išėjęs arba buvo labai slapta ir niekam nesakė. Prieš koncertą atlikėjas buvo puikiai nusiteikęs, 16 val. buvo repeticija, po kurios jis liko „Siemens“ arenoje ir ruošėsi koncertui“, – „Lietuvos rytui“ pasakojo Renatas.

Naktį praleidęs Vilniuje, pirmadienį po pietų dainininkas išskrenda į Rygą, kur vakare surengs koncertą, o trečiadienį Tartu jį galės išvysti estų gerbėjai. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius