Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalėdinės dovanos – iš vaikų ir dizainerių rankų (nuotraukos)

TV3 televizijos inicijuota „Išsipildymo akcija“ į pagalbą renkant lėšas nelaimingiems vaikams, pasikvietė Lietuvos dizainerius. Jie, įdėję savo rankų darbą, paruošė mielų kalėdinių dovanų, kurias įsigijusieji prisidės prie globos namuose gyvenančių vaikų gyvenimo gerinimo.
Dizaineriai ir vaikai, savo rankdarbius siūlo Kalėdoms.
Dizaineriai ir vaikai savo rankdarbius siūlo Kalėdoms. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Vilniaus prekybos centre „Gedimino 9“ pirkėjai iki Kalėdų ras dizainerių Ievos Ševiakovaitės, Ramunės Strazdaitės, Jolantos Rimkutės, Seržo Gandžumiano, Giedriaus Šarkausko ir kitų menininkų kūrinius, sukurtus specialiai „Išsipildymo akcijai 2009“ paremti. I.Ševiakovaitė siūlo gyvenimą praskaidrinti trispalvėmis gėlėmis su ilgu minkštu koteliu, kurį galima apsivynioti aplink kaklą, ranką ar tiesiog papuošti namus.

„Geltona, žalia ir raudona – ryškios spalvos, kurios kelia nuotaiką“, – įsitikinusi dizainerė, kuriai jos sukurtos gėlės primena ir žiemos snaiges – tik linksmesnes.

Lino audinius talentingai prakalbinti mokantis dizaineris G.Šarkauskas iš skiaučių siuvo servetėlę, tačiau galiausiai jam išėjo puiki rankinė, kurią kūrėjas Kalėdoms siūlo kaip mielą dovaną.

Akciją palaikantys žmonės galės įsigyti ne tik profesionalų kurtų rankinių, papuošalų, lėlių, bet ir pačių globos namų auklėtinių bei neįgaliųjų vaikų rankdarbių. Ne vieną tikrai nustebins kruopštūs lankstiniai, nėriniai ar pačių mažiausių molio lipdiniai.

„Kai visi rankdarbiai pas mus atkeliavo, pajutome, kad čia dar niekada nebuvo taip šilta“, – prisipažino renginio organizatoriai.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius