-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune, festivalyje „Bike Show Millennium & Auto Show`2014, Lithuania“ gaus motociklai, automobiliai ir griaudės rokas

Kaune, S.Dariaus ir S.Girėno aerodrome šeštadienį ir sekmadienį bus surengtas tradicinis, jau 15-asis baikerių festivalis. Jame vyks daug renginių motociklų, automobilių, ekstremalaus šou, muzikos mėgėjams. Šventė bus suskirstyta į dvi dalis: šeštadienį vyks „Bike Show Millenium“, o sekmadienį – „Auto Show Millenium“
Julius Urbaitis
Julius Urbaitis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Festivalio organizatorius Julius Urbaitis pasidžiaugė, kad renginys jau 15 metų yra išskirtinis šalyje ir turi daug gerbėjų Lietuvoje bei užsienyje.

„Buvo momentų, kai pagalvodavau, kad gal jau užtenka, reikia baigti organizuoti šį renginį. Bet sulaukdavau prašymų toliau jį rengti, nes yra išskirtinis, kitoks, nei kiti. Pastebėjome, kad mus jau daug kas bando kopijuoti, o festivalio pavadinimas tapo gerai vertinamu prekiniu ženklu“, – kalbėjo J.Urbaitis.

Teodoro Biliūno nuotrauka/Kauną drebino baikeriai
Teodoro Biliūno nuotrauka/Kauną drebins baikeriai

Miesto gatves drebins baikeriai

Renginys prasidės šeštadienį 13 val. prie Kauno pilies. Iš ten didžiulė baikerių kolona pajudės per Kauno gatves maršrutu: Kauno pilis – A.Jakšto g. – Rotušės a. – M.Valančiaus g. – Šv.Gertrūdos g. – Savanorių pr. – Taikos pr. – Kovo 11-osios g. (iki VI-ojo forto) – K.Baršausko g. – Tunelio g. – M.K.Čiurlionio g. (pro geležinkelio stotį) – Kaunakiemio g. – Karaliaus Mindaugo pr. – Aleksoto tiltas – S.Dariaus ir S.Girėno aerodromas (Veiverių g. 132).

Renginio metu šeštadienį kai kuriose gatvėse bus ribojamas eismas. Nuo 12 val iki 14 val. senamiestyje, prie Kauno pilies, nuo 14 val. iki 16 val. – Veiverių gatvėje. Ten eismas bus nukreipiamas į Europos pr. ir H. ir O.Minkovskių g. (Aleksoto tilto prieigose).

„Atsiprašome eismo dalyvių už laikinus nepatogumus. Tikimės tolerancijos ir supratimo“, – sakė J.Urbaitis.

19 val. rengiamas muzikos žvaigždžių koncertas. Scenoje pasirodys „The Other Side“, „Thundertale“, „Rock5“, SEL.

Daug pasirodymų

S.Dariaus ir S.Girėno aerodrome nuo 13 val. vyks „Cross country“ čempionatas, 15 val. – „Super moto“ pirmenybės.

Žiūrovus džiugins Drifto karalių Kęstučio Petronio ir Evaldo Kovalenkos pasirodymas, po to viso renginio metu važinės Drifto taksi.

19 val. rengiamas muzikos žvaigždžių koncertas. Scenoje pasirodys „The Other Side“, „Thundertale“, „Rock5“, SEL. 

Koncerte E.Dragūnas-Sel‘as pristatys pilną savo koncertinę programą

Paskui vyks diskoteka su Buduliu, pasirodys Šokių bunkerio šokėjai. Renginį ves Rimas Šapauskas.

Sekmadienį aerodrome karaliaus automobiliai. „Jei esi greitas ir įsiutęs, turi galingus ratus ir atominę paną, atvaryk čia, parodyk juos abu ir laimėk prizą!“, – toks yra šios dienos šūkis.

Visi turintys kuo nors išsiskiriančius automobilius kviečiami į antrąją festivalio dieną rengiamą šou. Dalyvių atvykimas ir registracija vyks nuo 8 val. iki 10 val. Įvažiavimas – pro pagrindinius S. Dariaus ir S. Girėno aerodromo vartus (Veiverių g. 132).

„Visi dalyviai nemokamai pateks į renginio teritoriją, kiekvienas jų gaus dalyvio diplomą, ant lėktuvų pakilimo tako galės išbandyti savo bolido galimybes ir pamatyti kitus. Dalyviai, kurių automobiliai arba jų pristatymai bus išskirtiniai (vizualiai, techniniais sprendimais, netradicinėmis idėjomis) parodoje bus apdovanojami prizais ir dovanomis. Įvertinsime ir komandas, lenktynininkų klubus bei kitus auto-moto judėjimus“, – teigė J.Urbaitis.

Visi turintys kuo nors išsiskiriančius automobilius kviečiami į antrąją festivalio dieną rengiamą šou.

Didelė technikos paroda

Aerodrome surengtoje parodoje bus demonstruojami antikvariniai, senoviniai, egzotiški, perdaryti, patobulinti automobiliai, elektromobiliai, kartai, bagiai, motociklai, dviračiai ir kiti technikos stebuklai.

Bus galima pamatyti naujausių modelių automobilius ir motociklus, vyks automobilių garso varžybos, triukšmingiausio automobilio rinkimai, automobilio stūmimo, garsiakalbio laikymo rungtys, drifto karalių pasirodymas, lauks Drifto taksi.

Sekmadienį taip pat rengiama jojimo šventė – žirgų konkūras „Millennium” taurei laimėti.

Festivalio lankytojus vilios ir įvairūs atrakcionai. Specialiai pastatytoje scenoje miestiečius ir miesto svečius linksmins didžėjai. Geriausios Lietuvos šokių studijos pristatys savo šokių mokyklas ir šokėjus. Atvėsti padės putų šou.

Žiūrovai savo automobilius galės statyti įvažiuodami į aerodromą pro vartus Europos prospekte nr. 121, ties „Technopoliu“.

Šventės pradžia sekmadienį – 11 val., numatoma pabaiga – 19 val. Bilietas dviem renginio dienoms kainuoja 42 litų, vien tik į sekmadienio renginius – 10 litų.

Aukos vaikams

J.Urbaitis pabrėžė, kad festivalis visada buvo socialiai atsakingas, renkamos aukos reikalingiems pagalbos žmonėms. „Bike Show Millennium & Auto Show`2014, Lithuania“ metu vyks socialinė akcija „Už spalvingą ir teisingą vaikystę...!“

Festivalyje bus pristatomas viešosios įstaigos „Meda Project“ projektas. Įstaiga jau ketvirtus metus, naudodama Ebru meno tapymo ant vandens terapiją, sunkiausiomis akimirkomis padeda vėžiu sergantiems vaikams. Taip pat bus renkamos aukos padėti sunkiai sergantiems mažyliams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius