Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno dramos teatras pradeda švęsti jubiliejų Palangoje

Šiemet net keli didžiausi Lietuvos teatrai švęs 90 metų jubiliejų – sukaktį, kuri skaičiuojama nuo profesionalaus valstybinio teatro įsteigimo Kaune 1920-aisiais. Bene pirmasis jubiliejinį sezoną pradeda Kauno valstybinis dramos teatras, jo pradžią skelbdamas Palangoje ir žiūrovams dovanodamas ypatingą nuolaidą.
D.Lipskerovo pjesės personažai Jelena ir Šturmanas prisimena praeitį, priekaištauja, myli vienas kitą ir pyksta
D.Lipskerovo pjesės personažai Jelena ir Šturmanas prisimena praeitį, priekaištauja, myli vienas kitą ir pyksta / Giedriaus Bunevičiaus/ KVDT archyvo nuotr.

„Ramybės“ kultūros centre rugpjūčio 4-7 dienomis kauniečiai parodys keturis nuotaikingus spektaklius, kurių išankstiniai bilietai platinami iki birželio 15 dienos.

Pirmasis gastrolių spektaklis – dviem „Fortūnos“ statulėlėmis ir „Auksiniu scenos kryžiumi“ apdovanota komedija, kurioje vaidina aktoriai Liubomiras Laucevičius, Sigitas Šidlauskas, Aurelija Tamulytė ir Ričardas Vitkaitis (rež. Vilius Malinauskas). Supratęs, kad yra negražus, pagrindinis herojus ryžtasi plastinei operacijai. Ir tik nuėmus tvarsčius jis suvokė, kad galima būti ir pernelyg gražiam...

Pirmoji teatro dovana publikai – ypatingai pigūs išankstiniai gastrolių Palangoje bilietai. Iki birželio 15 d. juos galima įsigyti su 40 proc. nuolaida.

Antrasis jubiliejinio sezono spektaklis skirtas gyvenimo užgrūdintai publikai, nebijančiai aštraus grotesko. Tai susitikimas su savo svajone laive, kurio kursą nustato Šturmanas – Viktoras Valašinas ir jo Jelena – Nijolė Lepeškaitė (rež. Sergejus Paciukas). Tai – spektaklis apie meilę, kuri sugrįžta, nors laiko jau nebesugrąžinsi.

Giedriaus Bunevičiaus/ KVDT archyvo nuotr./Naujasis spektaklis R. ir U.Žirguliams jau trečiasis, kuriame jie dirba kartu.
Giedriaus Bunevičiaus/ KVDT nuotr./Naujasis spektaklis R. ir U.Žirguliams jau trečiasis, kuriame jie dirba kartu.

Dėmių ir nuodėmių išvalymas su šeimyniniu aktorių Rido ir Ugnės Žirgulių duetu – dar viena praėjusio sezono premjera. Komedija pastatyta pagal žymaus kino scenaristo Tonino Guerros pjesę „Ketvirtoji kėdė“ (rež. Rolandas Atkočiūnas).

Jau keletą metų vienas populiariausių spektaklių Kauno dramos teatro gastrolių Palangoje metu būna komedija „Svečiuose pas pulkininko našlę“ (rež. Danutė Juronytė). Šis spektaklis – tai tarsi anekdotų laivas, laviruojantis tarp povandeninių minų, už kurio vairo – legendinė Milė Šablauskaitė. Išvysti pajūryje jį poilsiautojai galės ir šiemet.

Savo jubiliejinį sezoną Kauno dramos teatras ketina švęsti su žiūrovais. Todėl nuo pat gastrolių Palangoje teatralai pateiks smagių siurprizų, kurių kulminacija – gruodžio mėnesį, jubiliejinių iškilmių metu.

Pirmoji teatro dovana publikai – ypatingai pigūs išankstiniai gastrolių Palangoje bilietai. Iki birželio 15 d. juos galima įsigyti su 40 proc. nuolaida.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius